Forum Widgets
Recent Discussions
Battlefield 2042 Program Widmo
Witajcie żołnierze! Weterani serii Battlefield z pewnością pamiętają legendarny Program Widmo z Battlefield 4 – tajemniczą linię zadań, która prowadziła graczy przez ukryte cele, kodowane wiadomości i wymagała wspólnej pracy społeczności. Kulminacją była możliwość odblokowania słynnego Łuku Widmo oraz ekskluzywnego kamuflażu. W Battlefield 1 program powrócił w nieco innej formie, oferując tajemnice ukryte w kodach Morse’a, wiadomościach na mapach i zawiłych zagadkach historycznych z możliwością odblokowania wyjątkowej broni - Peacekeeper'a. Teraz – w Battlefield 2042 – Program Widmo powraca. W nowoczesnej oprawie, ale z tym samym klimatem sekretów, wyzwań i nagród, które trzeba odkryć. Poniżej znajdziecie szczegółowy opis znanych na ten moment etapów programu. Część 1 - Wprowadzona do gry już dość dawno temu, z tego powodu nie wiadomo czy jest ona bezpośrednio związana z całym program, jednakże lepiej ją zrobić ;) Rozpoczynamy go poprzez wykonanie interakcji z Nadajnikiem (Transmitter) na mapie Powrót. Po wykonaniu tego, należy dokonać interakcji z trzema grafitti w postaci czaszek (Skull), a po tym wrócić do wcześniej spotkanego nadajnika i ponownie wykonać interakcję. NAGRODA - Karta gracza "Poza czasem" Kolejny etap wykonywany jest na mapie Klepsydra. Znowu rozpoczynamy go od interakcji z Nadajnikiem (Transmitter), a następnie przemieszczamy się w okolicę bazy zespołu RU w celu zlokalizowania białego kontenera na przyczepie. Na nim znajdziemy zestaw przycisków, które musimy wcisnąć w odpowiedniej kolejności. (Od lewej są one oznaczone jako 1 2 4 6 7 9), a odpowiednia sekwencja ich wciśnięcia to (1 6 1 1 2 1 2 1 1 9) NAGRODA - Karta gracza "Najlepszego z okazji urodzin" Do wykonania kolejnego kroku wymagane są cztery osoby oraz odpowiednia koordynacja. Rozpoczynamy go ponownie poprzez interakcję z Nadajnikiem (Transmitter) na mapie Kosmodrom. Następnie każdy z graczy w tym samym momencie musi wykonać interakcję z jednym Przyciskiem (na zdjęciu oznaczone jako M N I oraz D). Po tym przechodzimy do interakcji z pudełkiem Vorosa (Voros Box) schowanym w wieżowcu obok punktów A, a następnie standardowo wracamy do Nadajnika. NAGRODA - Zawieszka "Stan echo" oraz Skórka do BFP.50 "Zabójca duchów" Ostatnim krokiem tej części jest wykonanie ukrytych zadań w grze. A oto one: Jako Dozer - Zabij 30 przeciwników z odległości poniżej 15m broniąc celu Jako Boris - Zniszcz 10 pojazdów wyrzutnią rakiet Jako Falck - Reanimuj 10 kolegów z zespołu nie umierając Jako Casper - Zabij 8 przeciwników na dystansie strzelca wyborowego Jako Casper - Wykonaj 30 asyst przez oznaczenie NAGRODA - Tag "Mroczna Zjawa" Część 2 - Na mapie Przystań należy wyposażyć celownik 1.25x Termowizyjny, a następnie podejść do Radia, które uruchamia dalszy ciąg wydarzeń. Po zameldowaniu otrzymujemy ozdobę „Podziel różnicę” – trzeba ją wyposażyć z poziomu ekwipunku. Po tym etapie należy udać się do kartki papieru (Paper) w okolicach punktu A1, na której napisana będzie jedna z trzech sekwencji liczb (Kartka numer 2 zawierająca sekwencję 44 212 190 aktualnie nie posiada rozwiązania, jeśli na nią trafisz, dołącz na serwer ponownie lub zrestartuj go). Do liczb dopasowana jest sekwencja wciskania przycisków w rozbitym Condorze przy punkcie B1, którą należy wprowadzić przy terminalu. Przyciski widoczne będą po użyciu celownika termowizyjnego, zobaczymy tam Zawór (V), Słuchawki (H) oraz Czaszkę (S). Odpowiednie sekwencje widoczne są na zdjęciu poniżej. Jeśli wszystko wykonasz poprawnie, usłyszysz charakterystyczny syk – w kokpicie otworzy się skrzynia, w której znajdziesz pierwszy Tag „Kandydat na Widmo”. Część 3 - Rozpoczynamy od wyposażenia Tagu "Kandydat na Widmo", karabinu AN-94 i operatora Mackay. Ponownie meldujemy się przy Radiu na mapie Porzucony pod wrakiem statku. Celem tego etapu jest odwiedzenie zestawów skrzynek rozmieszczonych na mapie, zostawienie tam jednej broni i odebranie kolejnej. Każdą serię wymian rozpoczynamy od wymiany AN-94 na strzelbę SPAS w punkcie nr. 1. Zgodnie ze wskazówkami poniżej, wykonać należy trzy trasy (1 2 3, 1 2 4 5, 1 6 7 8) Po każdej z nich zalecane jest wykonanie odwrotu, aby ponownie odrodzić się z karabinem AN-94 rozpoczynającym wymiany. Dopiero po ukończeniu wszystkich tras odblokuje się biały kontener (Container), w którym znajduje się dysk z danymi. Po interakcji z nim otrzymujemy Kartę gracza - "Odrodzenie". Część 4 - Z dyskiem w ręku ruszamy na mapę Kalejdoskop. Najpierw meldujemy się w recepcji na najwyższym piętrze budynku przy punkcie B gdzie umieszczamy dysk poprzez interakcję z komputerem na biurku, a potem kierujemy się do serwerowni, gdzie poprzez odpowiednią sekwencję wciśniętych przycisków należy wprowadzić kod: 3723061263842. Numery przypisane do konkretnych przycisków pokazane są na obrazie poniżej. Po zakończeniu procesu wracamy do laptopa i wykonujemy kolejną interakcję inicjując etap techniczny – losowe serwery po obu stronach najwyższego piętra będą zapalać się na czerwono. naszym zadaniem jest wystarczające szybkie podbiegnięcie do świecącego się serwera i naprawienie go poprzez przytrzymanie przycisku interakcji. Należy to powtórzyć 8 razy. Po pomyślnym przejściu tego etapu wracamy do laptopa, dokonujemy interakcji i otrzymujemy kolejne nagrody w postaci Zawieszki "Zerwane lojalności" oraz Karty gracza "Powrót". Oprócz wspomnianych nagród, odblokowujemy kolejny zestaw ukrytych zadań do wykonania w grze, a są to: Jako Mackay - Zadaj 1000 obrażeń przy pomocy Liny z hakiem Jako Irish - Zniszcz 20 pocisków/granatów za pomocą jego gadżetu na obszarze celu Jako Paik - Zeskanuj 30 przeciwników przy pomocy gadżetu EMG-X nie umierając Jako Lis - Zniszcz 5 pojazdów spadając z wysokości na spadochronie przy pomocy jej wyrzutni rakiet NAGRODA - Tag "Adept programu Widmo" Część 5 - Tym razem udajemy się na mapę Stadion. A tam jak można się domyśleć, znów rozpoczynamy zabawę od interakcji z Radiem znajdującym się na szczycie trybun w okolicy punktu D1. Po odsłuchaniu wiadomości, udajemy się na sam punkt D1 gdzie czeka na nas kolejna sekwencja przycisków do wprowadzenia na jednym z filarów. (2 6 4 1 3 5). Nagroda - Karta gracza "Regent" Część 6 - Po dłuższym czasie i wielu podpowiedziach ze strony deweloperów wiemy już jak popchnąć tę historię dalej. Kolejny krok swoje miejsce ma na mapie Szpica, gdzie na wstępnie ponownie udać musimy się do radia, tym razem znajdującego się przy punkcie E1, a następnie do przycisków przy punkcie C2. Do obu kluczowych punktów dostajemy się przez boczne wentylatory znajdujące się na ścianach budynków. Gdy znajdziemy się już przy panelu z przyciskami, należy wprowadzić sekwencję 42 16 15 11 22 12 13 15 42 25 21 24 12. Po prawidłowym wprowadzeniu kodu, otrzymamy kolejną Zawieszkę "Ciężka jest korona". Część 7 - Kolejną serię pt. Radio i Przyciski wykonamy na mapie Ekspozycja, gdzie najpierw udamy się w okolicę punktu C1, a następnie na punkt B2. Tam należy wprowadzić sekwencję 32 34 33 36 45 43 25 51 31 21 23 32 36. Po poprawnie wprowadzonej sekwencji, należy odwrócić się i przytrzymać klawisz interakcji na nowo dostępnym przycisku znajdującym się między światełkami. Po odsłuchaniu wiadomości i krótkiej animacji, otrzymamy w formie nagrody Tag "Nowicjusz Widmo" oraz skórkę do rewolwera. Cześć 8 - ??? - czekamy na kolejne informacje. Wszystkie informacje związane z Easter Egg'ami odkryte zostały przez społeczność BFEE, na której serwer Discord serdecznie zapraszam!177Views11likes5CommentsBattlefield 2042
Witam wszystkich serdecznie . Gram w Battlefield 2042 już długo . ale swoją przygodę z tą grą za czołem od sezonu 6 . Czy jest możliwość rozpoczęcia rozgrywki od początku od sezonu pierwszego ? . Przepraszam , może jest to banalne pytanie , ale nie znalazłem żadnych informacji na ten temat . Będę wdzięczny za pomoc i wszelkie informację w tej kwestii . Nie wiem jak to jest od strony technicznej rozwiązane ? . Nawet jeżeli jest taka możliwość to czy mogę grać na swoim koncie ? / czy musiał bym ponownie zakupić grę ? / . Dziękuję wszystkim za pomoc .wojtek-galley3 hours agoNew Novice4Views0likes1CommentCrasche Xbox Series X
Witam. Sytuacja identyczna jak w BF 2042. Po bliżej nieokreślonym czasie rozgrywki (a nawet podczas przeglądania ustawień) gra się zawiesza i albo wywala do menu głównego konsoli, albo zawiesza i resetuje całą konsole. Proszę, zaradźcie temu, bo przez te crasche ode chciało mi się grać w 2042 a tutaj już w becie takie rzeczy się dzieją....BarthezzVTi8 days agoNew Novice57Views0likes4CommentsBattlefield 2042 wywala przy loading screenie
Serwus, pisze post jeszcze raz, bo chyba nie udostepnilo poprzedniego Podczas loading screena gra sie zacina i wywala do pulpitu. Uprzedzając pytania: tak, wyczyscilem wszystko komendami, aplikacją, cc cleanerem, usunalem z dokumentow folder itp Gra włączyła sie 1 raz normalnie, od tamtej pory jak wyłączyłem tak sie już nie włącza ponownie, zacina na ekranie ladowania przed menu, Moja specyfikacja kąkutera: Raport Informacje o systemie NVIDIA utworzony w dniu: 08/06/2025 17:21:14 Wersja aplikacji NVIDIA App: 11.0.4.526 System operacyjny: Microsoft Windows 11 Home, Wersja 10.0.26100 Wersja DirectX Runtime: DirectX 12 Sterownik: Sterownik Game Ready - 580.88 - Thu Jul 31, 2025 Procesor: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz RAM: 16.0 GB Pamięć masowa: SSD - 953.9 GB Karta graficzna Procesor graficzny: NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU Poziom funkcji Direct3D: 12_1 Rdzenie CUDA: 3840 Zegar układu graficznego: 1425 MHz Technologie Max-Q: Nie Dynamiczne wzmocnienie: Tak WhisperMode: Tak Zaawansowany Optimus: Nie Pasek ze opcją zmiany rozmiaru: Tak Częstotliwość danych pamięci: 14.00 Gb/s Interfejs pamięci: 192-bitowy Szerokość pasma pamięci:: 336.048 GB/s Dostępna całkowita pojemność pamięci graficznej: 14217 MB Dedykowana pamięć wideo: 6144 MB GDDR6 Pamięć wideo w systemie: 0 MB Pamięć współużytkowana w systemie: 8073 MB Wersja systemu BIOS wideo: 94.06.19.00.60 ŻĄDANIE PRZERWANIA (IRQ): Nieużywane Magistrala: PCI Express x8 Gen4 ID urządzenia: 10DE 2520 153A1025 Numer części: 4735 0110NibbleMeSoftly12 days agoSeasoned Newcomer30Views0likes0CommentsBattlefield 2042 EA Play PC wywala do pulpitu podczas loading screenu
Serwus, Od razu mówie, że przeszukałem forum i wyczyściłem foldery, usunalem z dokumentów, uzylem CCcleanera itp... (podziałało tylko tyle, że sekunde później zacieło loading screena) Problem jest taki, że za pierwszym razem gra uruchomila sie normalnie, po wyłączeniu już nie chciała sie włączać. Czasem sie w ogóle nie włącza, czasem na loading screenie sie zacina i wywala do pulpitu. Nie ma reguły, raz szybciej raz wolniej z tymże nie załaduje nawet menu Nagrałem nawet ekran jak to wygląda (w załączniku) Sterowniki są aktualne Oto moja specyfikacja: Raport Informacje o systemie NVIDIA utworzony w dniu: 08/06/2025 16:59:21 Wersja aplikacji NVIDIA App: 11.0.4.526 System operacyjny: Microsoft Windows 11 Home, Wersja 10.0.26100 Wersja DirectX Runtime: DirectX 12 Sterownik: Sterownik Game Ready - 580.88 - Thu Jul 31, 2025 Procesor: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz RAM: 16.0 GB Pamięć masowa: SSD - 953.9 GB Karta graficzna Procesor graficzny: NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU Poziom funkcji Direct3D: 12_1 Rdzenie CUDA: 3840 Zegar układu graficznego: 1425 MHz Technologie Max-Q: Nie Dynamiczne wzmocnienie: Tak WhisperMode: Tak Zaawansowany Optimus: Nie Pasek ze opcją zmiany rozmiaru: Tak Częstotliwość danych pamięci: 14.00 Gb/s Interfejs pamięci: 192-bitowy Szerokość pasma pamięci:: 336.048 GB/s Dostępna całkowita pojemność pamięci graficznej: 14217 MB Dedykowana pamięć wideo: 6144 MB GDDR6 Pamięć wideo w systemie: 0 MB Pamięć współużytkowana w systemie: 8073 MB Wersja systemu BIOS wideo: 94.06.19.00.60 ŻĄDANIE PRZERWANIA (IRQ): Nieużywane Magistrala: PCI Express x8 Gen4 ID urządzenia: 10DE 2520 153A1025 Numer części: 4735 0110NibbleMeSoftly12 days agoSeasoned Newcomer21Views0likes0Comments- Miker198017 days agoNewcomer18Views0likes0Comments
Bf 2042. Trofeum Wojownik na kołach - problem . Zdobyte, a nie zaliczone
Nie zaliczyło trofeum „wojownik na kołach”. Pomimo uzyskania 1600 pkt. i zdobycia odznaki P1 pojazdu ( Recoon ) czyli czerwonej nie zalicza trofeum. W tej samej rundzie zdobyłem odznakę P1 granatu dymnego i wyświetliło ją na ekranie, niestety odznaki pojazdu nie wyświetliło w trakcie rundy tylko po jej zakończeniu razem z informacją, że mam nową skórkę pojazdu. Niestety trofeum nie wpadło . Próbowałem dodać odznakę do karty gracza , logowałem się ponownie na konto co niestety nic nie daje. Odznakę mam zdobytą, a trofeum nie mam. Co robić ? Mam ponad 900 godzin gry za sobą. Czemu nie zaliczyło trofeum ?771Views0likes2CommentsProblem z rozgrywką online
Cześć. Za każdym razem kiedy próbuję grać online, wywala mnie z gry, tylko w tedy kiedy postać zostanie trafiona czyli czas kiedy ktoś cię opatrzy lub z respawnujesz się, a także kiedy wchodzę do pojazdów, nagle z **bleep** gra się zawiesza i wyłącza się. Za każdym razem próbowałem zweryfikować pliki gry ale nic to nie daje, poczekałem na jakieś przynajmniej dwie aktualizacje bo może to też rozwiązać problem też nic nie dało cały czas jest i nie wiem jak się tego pozbyć. Z góry dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu.18Views0likes0CommentsBattlefild 2024 - problem z połączeniem z serwerem
Witam, piszę tu ponieważ mam problem z połączeniem z serwerami. Widziałem że problem ten pojawiał się już na forum, niestety kroki które były tam podawane aby rozwiązać problem u mnie niestety nie zadziałały. Jeżeli chodzi o system to ma windows 11 Mianowicie wykonałem następujące kroki: - Wyczyszczona pamięć podręczna w EA apps - Uruchamiana gra jako administrator - Sprawdzając spójność plików na steam występuje nieudana weryfikacja 3 plików ( pobranie ich ponownie i uruchomienie komputera ponownie nie pomaga) - Dodałem EA, Battlefild'a oraz caly folder steam z battlefildem do wykluczeń zabezpieczeń - wyłączyłem CFG (control flow guard) - mysłałem że to akurat pomogło bo zaraz po tym gra na jedna mapę się włączyła, później już niestety nie. - reinstal gry także nie pomógł. - nie sądzę aby był to problem z internetem (inne gry działają), średnia prędkość ok 80Mb/s Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc1.7KViews0likes8CommentsJak przeżyć podczas gry w Battlefield 2042 ?.
Witam wszystkich miłośników Battle-Świata. Nie jestem weteranem gram od 4 lat , Swoją przygodę zacząłem od serii V . Mam do Was pytanie . Jak to jest grając około 1800 godzin w Battlefield 2042 strzelam do gościa dokładnie nie wiem może 5 może 7 pocisków i nic-klient żyje i powala mnie jednym strzałem z pistoletu . Gość sprawdzony 17 godzin gry , ? Nie stremuję ,nigdy nie próbowałem nagrywać rozgrywki. Sprzęt i9 12900k / RTX3080 / 32Gb pamięci / Monitor Dell 27" 165Hz. Zdaję sobie sprawę ,że to nie mega sprawa , ale radzi sobie od 90-120 Fps przy ultra na rozdzielczości 2560/1440 . Powiecie mi w czym tkwi błąd? Przepraszam jestem lekko leciwym gościem 58 l . i nie znam się zbytnio na informatyce. Początkowa gra sprawiała mi ogromną frajdę , teraz zaczyna mnie irytować . Nie chcę z Żoną oglądać m-jak miłość , dlatego proszę pomóżcie , abym ponownie cieszył się z rozgrywki. Z.P. Wojtekwojtek-galley2 months agoNew Novice29Views0likes2CommentsBattlefield 2042 Ustawienia Pod Widoczność, Wydajność, Płyność.
Witam! Optymalizacja ma na celu poprawe wydajności gry BF2042(Zwiekszenie FPS) w kartach graficznych Nvidia. Opisane roziwazania warto zastosować też do innych gier. Aktualizacja 1. Zaktualizuj Windowsa 2. Zaktualizuj sterowniki. Użyj do tego programu https://www.ccleaner.com/ wykorzystajcie darmowy trial, dzieki temu nie pominiecie żadnego sterownika do waszej specyfikacji sprzetowej. 3. Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej Nvidia Optymalizacja 1.Na pulpicie klikamy prawym przyciskiem myszy "Panel Sterowania Nvidia" wybieramy "Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając z poglądu" i przesuwamy suwak na wydajność. To zaoferuje najbardziej możliwą wydajność dla twojej specyfikacji sprzetowej. Te rozwiązanie jest dla wszystkich aczkolwiek jesli masz dobry komputer i chcesz grać z lepszą jakością obrazu zaznacz "Użyj ustawień aplikacji 3D" i zatwierdź. 2. Ustawienia Monitora ( Ustawiajcie jak na załączonych obrazkach, jeśli macie mniejsze odswieżanie monitora i rozdzielczość ustawicie najwiekszą dosępną. 3. Ustawienia dla G-Sync. Przy włączonym G- Syncu musimy miec włączony V-Sync + Tryb Niskiego Opoznienia na Ultra. Dzieki tym ustawieniom nie bedziemy doświadczać input laga spowodowanego przez opcje V-Sync. Jeśli korzystamy z powyższych opcji nie blokujemy klatek w aplikacji lub Nvidia Control Panel poniżej odswieżania monitora V-Sync + Tryb nieskiego opoznienia zrobi to za nas wiecej przeczytacie pod tym adresem - https://blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/14/ 4. Ustawienia Stałe odświeżanie (Bez G-Sync) Tryb Niskiego Opóznienia zostawimy na Włączony. Zalecam zablokowanie klatek które mózemy wygnerować jesli nie chcemy doświadczyć rozrywania ekranu. 5. Ustawienia w grze ustawiamy na Niskie (Nvidia Reflex na Ultra kiedy mam G-Sync kiedy gramy bez G-Sync dajemy On). Jeśli chcemy wycisnąć jak najwiecej klatek przy ładnej grafice zachecam do obejrzenia filmu https://www.youtube.com/watch?v=NfKl3Kg_3oU Jest to jedyny film ktory sprawdza każde ustawienia i potwierdza to Benchmarkiem. Zachecam do dyskusji i dzielenia się przemyśleniami a jeśli masz jakieś pytania, czegoś nierozumiesz lub potrzebujesz pomocy, zostaw wiadomość poniżej.8.8KViews23likes6CommentsGra się nie uruchamia błąd SecureBoot co robić
rano się gra uruchamiała po południu wyskakuje komunikat secureboot co robićPLHurdziaburdzia2 months agoSeasoned Newcomer7.2KViews5likes11Comments- i1n9u9quo0v12 months agoNewcomer19Views0likes2Comments
Zmiana łącza na szybsze - wywala z mapy do menu głównego.
Witam , po zmianie łącza internetowego (ten sam dostawca i technologia) na szybsze, po 15sekundach po wejściu na mapę , wywala mnie do menu głównego gry ??? co może być problemem ?? ps. na poprzednim łączu , wolniejszym, nie było żadnych problemów. dzięki za pomoc. Pozdrawiam.SolvedATOMOWA_MUCHA2 months agoRising Newcomer20Views0likes2CommentsBrak Klucza w Bibliotece EA APP
Kolejny raz zniknęła moja licencja do BF 2042. Proszę o przywrócenie jej.msi_addict692 months agoNewcomer17Views0likes2CommentsKomputer wyłącza mi się po zmianie procesora
Dzisiaj tj. 12.06.2025 r. wymieniłem swój stary procesor Ryzen 5 2600, na Ryzen 5 5600x. Wszystko zrobiłem według instrukcji, aktualizacja biosu itd. Dla ścisłości (Produkt płyty głównej AB350M-HDV R3.0), zasilacz to Supremo FM 5 Gold 750 W, karta RX 6600. Mianowicie, wyłącza mi komputer po przegraniu 5 minut, nieważne czy z AI czy z ludźmi. Sprawdzałem w wielu grach Cyberpunk 2047, Clair Obscure Expedition 33, w żadnej z wymienionych nie występuje ten problem. Jedynie w Battlefield 2042. Problem nie występował na starym procesorze...YRU_Pixie2 months agoSeasoned Newcomer54Views0likes5Comments- 110Views0likes10Comments
Zablokowany celownik
Witam. Mój problem polega na zablokowanym celowniku DD (HOLOGRAFICZNY) do AKS-74U mimo spełnienia wymagań do jego odblokowania. Taki stan rzeczy mam już od minimum miesiąca i za nic nie moge sobie z tym poradzić. Dotychczas próbowałem rozegrać pełny mecz w różnych trybach w tym także w portalu, gdyż kiedyś już to pomogło, używałem opcji "napraw" w EAapp, czyściłem cache EAapp oraz gry (C:\Users\***\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32) i dalej celownik jest zablokowany. Pisałem też do supportu ale kręcą się w kółko ;) Może Wy coś wymyślicie. Dzięki i pozdrawiam ;)46Views0likes8Comments
Featured Places
Battlefield
Sprawdź społeczność EA Forums dla serii Battlefield.Battlefield 6
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach dotyczących gry Battlefield 6 na forach społeczności.Battlefield Centrum informacji o grze
Znajdź wszystkie potrzebne informacje o Battlefield tutaj!Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.