Recent Discussions
Blokada konta i brak kontaktu z EA
Witam, Po długiej przerwie chciałem zalogować się i pograć coś z kumplami, ale okazało się że mam założoną blokade na koncie bez podania jakiejkolwiek przyczyny. próbowałem pisać do pomocy EA ale nic nie odpowiadają, a w zakładce "moje sprawy" nie ma nic. Jak mogę się skontaktować inaczej by uzyskać pomoc?Solved119Views0likes2CommentsBattlefield 2042 język
Kupiłem właśnie BF 2042 wg opisu jest dostępny język polski. Po zainstalowaniu nie wiem jak ustawić na język polski. Podczas instalacji i wyboru języka nie było języka polskiego do wyboru. W aplikacji origon w ustawieniach języka w grze nie ma tej opcji. Proszę o pomoc i wyjaśnienieSolved2.1KViews0likes4CommentsBattlefield 2042 nie odpala przy uruchomieniu
Posiadam battlefielda na steamie. Przy uruchamianiu gry wyrzuca błąd pokazany na załączonym screenshocie. Wczoraj gierka odpalała , chodziła normlanie nic się nie działo. Dzisiaj gierka nie chce się załączyć , przed tym nie pobierałem żadnej aktualizacij , sterownikow dosłownice nic. Po tym jak gierka juz nie odpalała pobrałem gierke na nowo , sterowniki , anticheta i nic nie pomogło . próbowałem szukac rozwiazania na reddicie youtube tez nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc , prosze o znalezenie rozwiązania problemu .SolvedqSaroG2 months agoRising Newcomer194Views0likes2CommentsWywala do pulpitu
Po pobraniu aktualizacji bf2042 nie da się pograć ani rundy - wywala do pulpitu.Odpalenie ponownie gry nie daje rezultatów jedynie restart kompa Posiadam Core i9 9900k 2x8 GB Corsair dominator 3000 HZ gtx1080Ti chłodzenie wodne procesora i karty Zrobiłem wszystkie kroki jakie są możliwe bez rezultatów - Ma ktoś jakiś pomysł jeszcze ?? Czekam na jakiś patch ze strony EA bo nie jestem sam164Views0likes0CommentsBattlefield 2042 Wyłącza się
Witam serdecznie, po pobraniu gry od początku występują crashe gry, czasem po 30 minutach grania a czasem po 3minutach. Gra w pewnym momencie się zacina/wyłącza do pulpitu. Można ją bez problemu uruchomić jeszcze raz, grać chwilę i sytuacja się powtarza. Ustawienia Niskie/Ultra nie mają znaczenia. W dokumentach gry znajdują się pliki CrashDump. Prosił bym o pomoc. Specyfikacja Gigabyte Z590 GAMING X Asus Dual GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB GDDR6 Intel Core i5-11400, 2.6 GHz 16 Gb Ram Windows 11 Pro347Views0likes2CommentsBATTLEFIELD 2042 PROBLEM Z KONFIGURACJĄ GRY. ZAINSTALUJ GRE PONOWNIE
Dzień dobry, Jak w temacie mam problem z uruchomieniem gry. Pobierałem grę 3 razy, dalej ten sam problem. Był jakiś podobny temat co do FIFA, odinstalowałem VISUAL, zainstalowałem ponownie i wciąż ten sam problem PROBLEM Z KONFIGURACJĄ GRY. ZAINSTALUJ GRE PONOWNIE. Proszę o podpowiedź bo chcę zagrać w nowego beefka :-) Z góry wam dziękuję przyjaciele2.5KViews0likes8CommentsGra się nie uruchamia batlefield 2042
Dzień dobry od wczoraj gra Batlefield 2042 się nie uruchamia zamiast tego mam niby błąd directX dx12 A sprzęt ma Procesor 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700F 2.10 GHz Zainstalowana pamięć RAM 32,0 GB (dostępne: 31,8 GB) Identyfikator urządzenia 63C85E86-EB0E-4B1D-87CB-8C5875876808 Identyfikator produktu 00326-10000-00000-AA480 Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 Pióro i urządzenia dotykowe Brak obsługi pióra i wprowadzania dotykowego dla tego ekranu Proszę o pomoc z góry dziękuje496Views0likes3CommentsSzturm nie działa
Nie działa mi tryb szturmu w tym najnowszym wydarzeniu Szósty Krąg. Otóż odbój działa ale jak przełączy się na szturm to mapa się ładuje i cofa do głównego menu. Wszystkie inne tryby działają normalnie. Pobrałem i zainstalowałem nawet grę od nowa ale to nic nie dało. Co można jeszcze zrobić?431Views0likes1CommentG428 Jak odblokować?
Część, próbuję zdobyć G428 i jest ten zakres ile ci zostało do odblokowania. I mam problem, bo co próbuję poniżej 50 m i powyżej zabijając 10 osób to mi nie zalicza tego nawet równo 50 m nie działa, jest jakiś sposób żeby to zdobyć sprawdzałem też inne portale i też nie mają sposobu na obejście tego może błędu?553Views0likes3CommentsProblem z za załadowaniem Hazard Zone
Cześć, Dziś zakupiłem grę BF2042 i mam problem z trybem Hazard Zone, mianowicie nie chce się on załadować. Po wyszukaniu graczy gra przechodzi do okna ładowania tego trybu i już tak "zostaje". Czekałem 15 minut i dalej byłem w ekranie ładowania. Czy jest jakiś sposób, aby to naprawić czy jest to po prostu błąd gry? Moja konfiguracja PC Ryzen 9 3900x 32Gb Ram rx 6700xt Gra jest zainstalowana na dysku SSD m2.503Views0likes1CommentKradzież konta EA z przypisaną grą
Dzień dobry Jakiś czas temu kupiłem sobie Bf-a na platformie STEAM, dzisiaj przy próbie załączenia napotkałem problem z kontem EA , otóż prosi o weryfikacje konta , nazwa konta się zgadza ale email juz nie. czy ktoś może wie co moge zrobić w takiej sytuacji ?Solved591Views0likes3CommentsCzy kiedyś uzyskam pomoc?
Pomocy! Jak mogę skontaktować się z kimś, kto mi pomoże? Kiedyś był numer (i wszystko dało załatwić się bez problemu przynajmniej w moim przypadku). Znam nick i hasło do swojego konta, ale e-mail już niestety nie… Problem w tym, że nie mam już dostępu nawet do komputera, na którym było to zakładane jakieś 10 lat temu i tym samym do tej skrzynki mailowej. Jako że konto było nieletniej osoby podany był również e-mail rodzica. Proszę pomóżcie! :-( Boję się, że utracę wszystkie gry i dodatki które lata mi zbierałam…Solved634Views0likes2CommentsProblem z machmaking
Od piątku 20.09.2024 mecze TDM za każdym razem tworzone są od początku. Nie ma kontynuacji map, np. te same mapy wczytują się dwa razy pod rząd. Po wczytaniu do meczu z drużyną następuje rotacja graczy, którzy wczytują się do innych serwerów. Nawet jeśli grasz z własną drużyną, to nie ma pewności że wszyscy wczytają się do tego samego meczu. Wczytanie każdego kolejnego meczu trwa tak długo, że rozłącza graczy i wgrywa ich do lobby. Nie wiem kto to wymyślił, ale powinien zostać zwolniony i nigdy nie wracać do branży gier. Gdybym chciała grać w tak głupi sposób, to wybrałabym COD. Mam nadzieję, że to tylko awaria... Czy to awaria?994Views0likes3Commentsokreślony plik obrazu nie ma właściwego formatu nie ma on początkowego mz
czesc, mam problem z battlefield 2042 a mianowicie przy probie odpalenia wyskakuje : określony plik obrazu nie ma właściwego formatu nie ma on początkowego mz. czy ktos mial cos podobne i jak to naprawic ?Solved656Views0likes1Comment