Recent Content
Zamraza sie gra z dzwiekiem windowsa
Zamraza mi sie gra i slysze tylko ten plusk windowsa zrobilem wszystko downgrade sterownikow update sterownikow i nic nie dziala mam tak calyy czas ze po godzinie gry sie zamraza dzialo sie to samo w ea fc 25 ale juz nie naprawialem bo myslalem ze w nowej grze sie naprawi a okazalo sie ze nie i nadal tak samo blagam wydalem kolejne 3 stowy i niemoge se zagrac ddu nawet robilem 2sasinek213Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer1View0likes0CommentsGra sie zamraza z odglosem windowsa
Zamraza mi sie gra i slysze tylko ten plusk windowsa zrobilem wszystko downgrade sterownikow update sterownikow i nic nie dziala mam tak calyy czas ze po godzinie gry sie zamrazasasinek213Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer17Views0likes2CommentsUpewnienie się, czy mam odpowiednie wymagania do gry EA FC 26
Cześć, Proszę o info czy gierka pójdzie bez problemu na poniższych parametrach mojego laptopa (EA FC 25 działała bez problemu, oprócz jakichś bugów od czasu do czasu). CPU: Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2.50Ghz (8 CPUs), ~2.5Ghz GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650, Integrated RAMDAC RAM: 16384MB Dysk: SSD, wolne 215GB Z góry dzięki.37Views0likes4Commentsproblem w karierze dynamicznej
wykonywałam zadania z kariery dynamicznej pod nazwą „Ronaldo Nazario”, gdzie zadaniami było: strzelanie 83 goli w La Liga, wygranie La Liga, wydanie 1.000.000 na transfery oraz dojście do półfinału Ligi Mistrzów. wszystkie te zadania wykonałam w ciągu jednego sezonu, choć deadline był do 30 czerwca 2027 roku. dwukrotnie wygrałam Ligę mistrzów, ale nie zaliczyło mi tego zadania, przez co cały progres ku odblokowania nagrody poszedł na marne. pod koniec 2027 sezonu wyskoczył „koniec” i możliwość restartowania wszystkiego od początku. zgłaszam błąd, który wymaga naprawy, aby kilka godzin starań nie poszły na marne i pytam co zrobić w takiej sytuacji? :)4Views0likes0CommentsEA FC 25 gra zatrzymuje się po 1min 44 sek
Witam, od jakiegoś czasu gra po włączeniu zawiesza się. Mija jakaś 1min i 44 i gra się zacina tak, że trzeba resetować komputer. Ktoś coś może doradzić? Podobna sytuacja dzieje się u kolegi. Ma też ktoś tak?Akamaru94Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer972Views0likes29CommentsPosiadasz więcej urządzeń zawierających profil Fc 25
Mam problem z tym komunikatem na xbox series X. Jak wyłacze w menu start grę "zamknij" za każdym razem pojawią się ten komunikat i muszę kasować wszystkie zapisy z kariery żeby ją wogóle od nowa odpalić, tragedia. Aktualizacja i znów ten komunikat, jak wyłączam grę razem z konsolą i gra działa w chmurze jest normalnie.760Views0likes7CommentsProblem z włączeniem gry
Witam. wczoraj zakupiłem sobie subskrypcję EA play na epicu, i postanowiłem sobie pobrać FC 25. po tym jak wszystko pobrałem, kiedy próbuje włączyć grę, wyskakuje mi taki błąd: ea javelin anticheat wykrył niedopuszczalną konfigurację. sprawdz czy nie działa żadne oprogramowanie wykorzystywane do oszustw czy manipulacji i uruchom grę ponownie (95) o to są rzeczy które próbowałem, ale nie zadziałały: reinstall antywirusa unistall riot vanguard (słyszałem że te antywirusy się ze sobą się nie lubią) włączenie gry jako admin powyłączałem antywirusy, nic nie zmieniło naprawa/integralność plików. zostało mi jeszcze reinstall całej gry, ale wole to zrobić na końcu, bo niestety mam słaby internet, a 56 gb pobierania długo mi zajmuje :c jakieś pomysły?ProSpyMenelPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer24Views0likes1Commentea fc 26
mam problem z gra online gdy w chodze do division rivals moj pad nie dziala a w menu wszystko chodzi ma ktos ten sam blad wie ktos jak to zalatwic prosze szybko o pomoc (CM: Thread moved from EN EA FC 25 to PL EA FC 25. Please post in the language of the board.)dawid8885Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaSeasoned Newcomer54Views0likes3CommentsProblem z zadaniem "zmiana ustawienia" w zakładce "podstawy ultimate team"
Nie jestem w stanie zrobić zadania o nazwie "zmiana ustawienia" w zakładce "podstawy ultimate team", zadanie polega na zmianie ustawienia swojego zespołu, próbowałem już wszystkiego, zmieniałem formację, zmieniałem ustawienia taktyczne, zmieniałem przypisane role zawodników, nawet zmieniałem kapitana zespołu, wykonawców rzutów wolnych, zrobiłem wszystko co jest tylko możliwe a zadanie dalej jest nie wykonane, chciałbym prosić zatem o pomoc jak wykonać to zadanie.martinydygyrdPlace FC 25 Zgłaszanie błędówFC 25 Zgłaszanie błędówSeasoned Newcomer986Views0likes2Commentsfc25 wyłącza się do pulpitu
Witam wszystkich. Od dłuższego czasu mam problem z fc25, gra po wczytaniu i wejściu do menu głównego wyłącza się regularnie i wraca do pulpitu, mam najnowsze sterowniki intel oraz nvidia, próbowałem przenieść folder plików gry na pulpit albo usunąć ustawienia użytkownika, które ustawiamy zawsze na początku, przy pierwszym uruchomieniu gry, cały czas pozostaję bez rozwiązania, co jest bardzo frustrujące. proszę o pomoc.40Views0likes1CommentProblem z główkami
Od jakiegoś czasu nie da się strzelać z główki. Piłka po strzale albo leci daleko od bramki, albo wcale nie dolatuje do bramki. Lub też po jakimś dziwnym koźle doturla się do bramkarza. Nie można kontrolować ani siły strzału ani kierunku. Sytuacja jest niezależna od zawodnika.444Views7likes11CommentsBrak mozliwosci usuniecia zapisu i uruchomienia gry
Witam serdecznie tak jak w tytule, po reinstalacji systemu bez zachowania danych fifa 25 sie nie odpala, przechodzi do pierwszego okna ladowania profilu ktorego nie mozna usunac ani wczytac, dodam ze zadnych plikow gry nie ma na systemie gdyz byl calkowity reset. co robic ?16Views0likes1Commentfc25 po uruchomieniu gra sie wyłącza
Dzień dobry, Od około 2 dni posiadam problem z fc25, po uruchomieniu gry i przejścia do menu głównego lub rozpoczęcia meczu gra się zawiesza i po chwili wraca do pulpitu windows! Czy ktos może mi pomóc?? Laptop msi, grafika intel i rtx4050, sterowniki aktualne Z góry dziękuję !!!Solved105Views0likes3CommentsEA FC - Lagi, spadek fpsów
Dzień dobry, Po aktualizacji sterowników, oraz windowsa jak i samej gry pojawił się u mnie, ale jak widzę temat bardzo częsty pojawiający się regularnie u innych po updatach (przeszukalem forum i co miesiac spora czesc ma taki sam problem) Do rzeczy: Gra zaczęła strasznie gubić fpsy, gdzie zawsze wszystko działało poprawnie, to nagle czuję się jakbym grał w 15 fpsach. Niestety ale problem pojawił się również z BF2042 gdzie ten natomiast się wcale nie załącza i wywala do pulpitu (jest temat jednego z uzytkownikow w odpowiednim dziale, gdzie o tym rozmawiamy rowniez) Próbowałem wszystkiego, wrócić do starych sterownikow, cofnąć aktualizacje windowska, no niestety update gry nie cofne :) ) Pytanie do tych którzy ten problem doświadczyli, bo jak wyżej napisałem widzę że jest regularny, jak sobie z nim poradziliście? czekaliście na nowy sterownik nvidii? czy cos innego pomogło? Dodam, że nie uważam że tu jest problem z samą nvidią i ich sterownikami, lecz z EA i to konkretny, gdyż inne gry dzialaja mi bez problemu na najwyzszych ustawieniach, przykład: RDR2, Forza, Indiana Jones, Wiedzmin czy nawet BF6. Czy EA zdaje sobie sprawe z problemu? czy jest to w jakichś sposob rozwiązywane? Kupuje preordery, lub gry na premiere rok do roku czy to EAFC na rozne platformy, czy tez BF6 ktorego planowalem, bo wyglada kapitalnie, lecz teraz zadaje sobie pytanie czy warto? bo mozemy grac 200h bez problemu, a potem jedna aktualizacja rozwali gre jak to czesto bywa z niewyjasnionych przyczyn. Pozdrawiam, Mateusz85Views0likes5Comments[Informacja] Handicap, Momentum, Scripting, DDA
Cześć wszystkim, Podobnie jak w poprzednich latach, posty odnoszące się do Momentum, Scripting, Handicap, DDA lub Dynamic Difficulty Adjustment nie są dozwolone na Answers HQ, ponieważ nie są one istotne dla serii. Nie są one używane w EA SPORTS FC™, a każdy temat odnoszący się do skryptów, handicapu, DDA lub dynamicznego dostosowania poziomu trudności zostanie usunięty. Więcej informacji na temat Fair Play i dynamicznego dostosowania poziomu trudności można znaleźć tutaj. Naruszenie tej zasady może skutkować sankcjami wobec konta w postaci ostrzeżeń lub zawieszenia. Dziękujemy za zrozumienie. - Twój zespół AHQ -EA_KalinaPlace FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaCommunity Manager513Views3likes0CommentsCzy jest możliwość zagrania w 6 osób na jednym PC w EA FC 25?
Hej! Mam pytanie: czy ktoś zna sposób, żeby zwiększyć limit graczy na jednym PC w trybie kariery w EA FC 25? Gra pozwala na maksymalnie 4 kontrolery jednocześnie, ale chciałbym zagrać w większym gronie (6 osób). Jedyne co przychodzi mi na myśl, to czy jest jakiś mod lub jakieś obejście, które pozwala na dodanie większej liczby padów? Oczywiście wykorzystywałbym to w trybie kariery i trybach offline. Czy jest jakaś opcja zmiany w plikach gry albo jakiegoś zewnętrznego narzędzia? Jeśli ktoś zna jakieś rozwiązanie będę niesamowicie wdzięczny za pomoc :) Z góry dzięki!!Solved177Views0likes6Comments
About FC 25
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.Latest Activity: 8 hours ago