Recent Content
Błąd Security Violation (110) – EA FC 25 na Steam – gra się nie uruchamia
Witam, Mam problem z uruchomieniem gry EA SPORTS FC 25, kupionej i zainstalowanej przez Steam. Po kliknięciu „Graj”, gra nie startuje i wyskakuje komunikat: Security Violation „Nie udało się uruchomić gry. Spróbuj uruchomić grę ponownie. (110)” Próbowałem już: Uruchamiania jako administrator (Steam, EA App, gra) Reinstalacji EA AntiCheat (zarówno z folderu gry, jak i z C:\Program Files\EA\AC) Sprawdzenia spójności plików gry na Steamie Usunięcia folderów EA\AC, ProgramData\Electronic Arts itd. Wyłączenia firewalla i antywirusa Resetu Winsock Mój sprzęt: EA ID: Dolinekk System: Windows 10, wersja aktualna Komputer stacjonarny Nie używam żadnych programów typu Cheat Engine, MSI Afterburner, reShade, itp. Proszę o pomoc, ponieważ mimo wykonania wszystkich zaleceń gra nadal się nie uruchamia i ten błąd 110 uniemożliwia jej uruchomienie.DolinekkPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer27Views0likes3Commentsw 100% niezasłużona permanentna blokada
Dostałem perma bana za rzekome sprzedawanie coinsów, rzadko korzystam z rynku transferowego praktycznie nie sprzedaje kart, ale wczoraj postanowiłem sprzedać dwie, nie dokonałem żadnej transakcji, która byłaby sprzeczna z regulaminem. W dniu otrzymania bana sprzedałem dwie karty: Vieira 97 za 239 000 coinsów (średnia cena rynkowa ok. 270 000 – sprzedałem nieco taniej, by karta szybciej zeszła z rynku, nie moja wina, że szczególnie na PC karty dobrze się nie sprzedają), Olise 97 za około 230 000 coinsów (zgodnie z bieżącą ceną rynkową). Wszystkie transakcje były dokonane w ramach dozwolonych widełek i na jednym koncie. Nie przekazywałem coinsów, nie kupowałem ich od osób trzecich ani nie uczestniczyłem w żadnym nielegalnym procederze. Jak to możliwe, że zostało to uznane za handel coinsami? Ktoś z supportu może zobaczy, bo rozmowa z botem i czytanie regułek, że złamałem regulamin nie jest niczym przyjemnym, gram od ponad 10 lat, od kilku lat z EA Play Pro, cały czas uczciwie, nigdy żadnego bana/ostrzeżenia w historii, a dostałem blokadę za sprzedaż dwóch kart po normalnej cenie, jeszcze regularnie płacąc na waszą grę, przecież to się kwalifikuje pod jakiegoś rzecznika praw konsumenta... Także, może ktoś z supportu zobaczy albo przekaże ktoś dalej, bo nie jest mi do śmiechu :)4Views0likes1CommentTak ma być?
Pełno oszustów i wykorzystujących błędy tej gry. Jedni w jakiś sposób obniżają wartości moich zawodników,a inni wychodzą z meczu kiedy to wygodne i zaliczają wygraną. To jest ok? Wszędzie miliony zachęt do kupna FC 26,a 25 do samego końca niedopracowane. Tak się szanuje klientów czy celem jest jedynie nabicie własnej kieszeni? Jakieś wyliczenia wam mówią, że zyski pokryją straty wygenerowane przez niezadowolonych i można klepać ten sam bubel w nieskończoność? Tak to niestety wygląda. A żeby zniwelować procent niezadowolonych macie przecież swoich pożytecznych, którzy zawsze posłużą się banami dla chwały ea1View0likes0CommentsNie działający tryb "Division Rivals". (PS5)
Gdy wchodzę na mecz division rivals i mecz sięjuż zacznie gra zacina się na około 15 sekund i po wyświetleniu składó lub ich pominięciu wyskakuje komunikat: "Utracono połoczenie z przeciwnikiem wygrany zostanie wyłoniony na podstawie raportu meczowego", ablo po wejsciu na mecz wyświetla się czarny ekran i po około pietnastu lub dziesięciu sekudach wyświetla się na ułamek sekundy boisko z piłkarzami na środku i z sędzią potem znowu jest czarny ekran i gra się tym miejscu zacina. Po ponownym wejściu do trybu "Ultimate Team" wyświetla się komunikat, że opuściłem mecz. Próbowałem wiele razy ponownie zagrać w tryb Rivals w ulitamte team, ale nadal mi nie działało. Raz na jakiś czas mecz się odpalił, ale potem dalej nie działało. Sprawdzałałęm połączenie z internetem i było dobre. Inne gry też mi działały. Mój ping przed meczem był dobry. Wynosił on 18 więc to nie wina pingu. Próbowałem także pozmieniać trochę w ustawieniach matchmaking'u, ale to też nic nie dało. Potrzebuje szybkiej odpowiedzi na moje pytanie. Jak mam to naprawic? [Moved to FC 25 PL - CM]Matr0NiXPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer131Views0likes7CommentsBez zmian 2
Problem wychodzenia z meczu jest stary jak FC 25. Zostało coś naprawione? ... Ktoś mi wytłumaczy jak sześciolatkowi czy to jest nie do zrobienia? Trudno później nie mieć zdania, że EA ma dwie ekipy. Jedna jest od banów,a druga od olewania problemów. Uczciwość i przejrzystość rozgrywek. Czy my znamy aby na pewno dwa identyczne znaczenia tych słów?4Views0likes0CommentsMigający kolorowy ekran po uruchomieniu gry
Cześć! Mam problem z grą EA FC 25 na PC z Windows 11 i kartą RTX 4060 Ti. Po uruchomieniu gry ekran zaczyna migotać i zmieniać kolory, a dźwięk działa normalnie. Problem pojawił się po błędzie o braku internetu, mimo że mam stabilne połączenie kablowe. Reinstalacja i naprawa gry nie pomogły. Czy możecie pomóc?24Views0likes1Commentproblem with entering ultimate team and downloading the update that is not there
Message: Hello, I have a problem with EA SPORTS FC 25 on PC. I legally purchased the game, but after previously installing a cracked version, I now cannot access Ultimate Team – I get an error saying I need an update, but there is none available. I uninstalled the game, deleted all leftover files, and reinstalled it from the official launcher, but the issue still exists. Please help me fix this problem.21Views0likes1CommentPo zalogowaniu wyświetla mi sie jakis gradient bez opcji wybrania trybu.
Cześć, gram w EA SPORTS FC 25 od września bez problemów. Gdzies w czerwcu nagle gra przestała się uruchamiać poprawnie – widać tylko kolorowe tło (gradienty), nie ma UI, menu ani postaci, ale dźwięk działa i mogę poruszać się padem. Próbowałem już: - Aktualizacji sterowników (karta graficzna, Windows, DirectX) - Reinstalacji gry i aplikacji EA - Uruchamiania jako administrator - Trybu zgodności - Resetu systemu do ustawień fabrycznych - Wyłączenia antywirusa Nic nie pomogło. Mój sprzęt: - RTX 4060 - Windows 11 - Malwarebytes (już usunięty) - Wersja Steam Proszę o pomoc – wygląda to na błąd z grafiką albo UI gry.17Views0likes1Comment
About FC 25
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.Latest Activity: 17 minutes ago