Recent Content
Brak możliwości wysyłania SBC
Witam , dzisiaj robiłem picki 83+ na telefonie na aplikacji companion , po jakiś 10 minutach robienia sbc wyskoczył mi błąd przez co nie moge wysyłać SBC o cho chodzi . [Moved to FC 25 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]3Views0likes0Comments3 tydzień rozgrywki 9. sezonu.
w czwartek 24ego lipca wykonałam o 21-szej zadania skrupulatności tygodniowej rozgrywki z 3-ego tygodnia, 2-gi tydzień miałam odhaczony od kilku dni, a w czwartek postanowiłam wykonać to czym prędzej ze względu na moją niedyspizycyjność w ciągu najbliższych dni. otrzymałam XP za rozegranie 5 meczów SB i RUSH, które rozegrałam po resecie dnia, czyli po 19-stej. zgłosiłam sprawę na chatcie z konsultantem, który kazał czekać 24 godziny na otrzymanie nagrody, ponieważ zajmuje to czasem moment. okazało się, że o 22-giej zmienili czas wykonania tych zadań z drugiego tygodnia o kolejną dobę. co mam teraz zrobić? screeny wykonane o 21-szej, od razu po rozegraniu meczów.16Views0likes0CommentsI can't play any match
When I'm trying to play any online match like rivals rush or pro clubs league match it doesn't work. Whenever I'm getting an opponent it shows me black screen. After that it shows me arsenal Vs arsenal even though my team doesn't have arsenal logo and name. I can't see my opponent players. After that game says I lost connection with opponent. I can't do anything about it3Views0likes0CommentsNo i co?
Na dziesiątki zarzutów przez cały rok były dwie lakoniczne odpowiedzi. W nich te same nic nie znaczące formułki. Pomóżcie nam ulepszać grę - to jakieś bezczelne jaja,czy co? Jeden kręci się wokół własnej osi,a ja w promieniu kilku metrów od niego. Ale nie mam innej linii biegu ,bo nie dostaję takiej możliwości. To samo przy odbiorze piłki i gonieniu zawodnika. Robicie z ludzi głupców, którzy rzekomo nie wiedzą jak się poruszać. Każdy wie ale po prostu jest mu bardzo często zamykana linia przecięcia podania czy zamknięcia drogi biegu zawodnika przeciwnika. Czy gracz zdrowy na umyśle z własnej woli wybierze najdłuższą drogę z punktu A do B , gdy nie ma na niej żadnych przeszkód? Po takich działaniach nie mogą dziwić rosnące frustracje. Z drugiej strony mając zawodników o sprincie 99 pozwalacie mu osiągnąć co najwyżej 70. To jest uczciwość i standardy EA ?10Views1like1CommentProblem w grze
Dzień dobry, mam poważny problem w trybie Ultimate Team w grze FC 25. Karta Kenny Dalglish (ikona, ocena 97) nie znika z mojego klubu mimo że próbowałem ją: – wrzucić do SBC, – sprzedać przez Quick Sell, – usunąć ze składu, – wymienić w składzie na inną kartę, – usunąć przez Companion App i Web App, – wyczyściłem też pamięć podręczną gry i zrestartowałem aplikację. Karta dalej pojawia się w składzie i klubie, mimo że powinna być już usunięta. Proszę o ręczne usunięcie tej karty z mojego konta lub zsynchronizowanie mojego klubu z serwerem. Dziękuję i czekam na pomoc. PozdrawiamSeverynekPlace FC 25 Zgłaszanie błędówFC 25 Zgłaszanie błędówSeasoned Newcomer3Views0likes0CommentsTak ma być?
Pełno oszustów i wykorzystujących błędy tej gry. Jedni w jakiś sposób obniżają wartości moich zawodników,a inni wychodzą z meczu kiedy to wygodne i zaliczają wygraną. To jest ok? Wszędzie miliony zachęt do kupna FC 26,a 25 do samego końca niedopracowane. Tak się szanuje klientów czy celem jest jedynie nabicie własnej kieszeni? Jakieś wyliczenia wam mówią, że zyski pokryją straty wygenerowane przez niezadowolonych i można klepać ten sam bubel w nieskończoność? Tak to niestety wygląda. A żeby zniwelować procent niezadowolonych macie przecież swoich pożytecznych, którzy zawsze posłużą się banami dla chwały ea7Views0likes0CommentsNie działający karnet do kupienia
Mam aktualnie 2,3mln coinsów na koncie i chcialem sobie zrobić evo matuidiego. Ale co? Oczywiście nie moge bo gra blokuje mi możliwosc kupienia karnetu premium zarówno na webappie jak i w samej grze. Czy da się coś z tym zrobić?OliwierussssPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer16Views0likes3CommentsBez zmian 2
Problem wychodzenia z meczu jest stary jak FC 25. Zostało coś naprawione? ... Ktoś mi wytłumaczy jak sześciolatkowi czy to jest nie do zrobienia? Trudno później nie mieć zdania, że EA ma dwie ekipy. Jedna jest od banów,a druga od olewania problemów. Uczciwość i przejrzystość rozgrywek. Czy my znamy aby na pewno dwa identyczne znaczenia tych słów?7Views0likes0Commentsw 100% niezasłużona permanentna blokada
Dostałem perma bana za rzekome sprzedawanie coinsów, rzadko korzystam z rynku transferowego praktycznie nie sprzedaje kart, ale wczoraj postanowiłem sprzedać dwie, nie dokonałem żadnej transakcji, która byłaby sprzeczna z regulaminem. W dniu otrzymania bana sprzedałem dwie karty: Vieira 97 za 239 000 coinsów (średnia cena rynkowa ok. 270 000 – sprzedałem nieco taniej, by karta szybciej zeszła z rynku, nie moja wina, że szczególnie na PC karty dobrze się nie sprzedają), Olise 97 za około 230 000 coinsów (zgodnie z bieżącą ceną rynkową). Wszystkie transakcje były dokonane w ramach dozwolonych widełek i na jednym koncie. Nie przekazywałem coinsów, nie kupowałem ich od osób trzecich ani nie uczestniczyłem w żadnym nielegalnym procederze. Jak to możliwe, że zostało to uznane za handel coinsami? Ktoś z supportu może zobaczy, bo rozmowa z botem i czytanie regułek, że złamałem regulamin nie jest niczym przyjemnym, gram od ponad 10 lat, od kilku lat z EA Play Pro, cały czas uczciwie, nigdy żadnego bana/ostrzeżenia w historii, a dostałem blokadę za sprzedaż dwóch kart po normalnej cenie, jeszcze regularnie płacąc na waszą grę, przecież to się kwalifikuje pod jakiegoś rzecznika praw konsumenta... Także, może ktoś z supportu zobaczy albo przekaże ktoś dalej, bo nie jest mi do śmiechu :)ProXy_HajtPlace FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaSeasoned Novice34Views0likes2CommentsBłąd Security Violation (110) – EA FC 25 na Steam – gra się nie uruchamia
Witam, Mam problem z uruchomieniem gry EA SPORTS FC 25, kupionej i zainstalowanej przez Steam. Po kliknięciu „Graj”, gra nie startuje i wyskakuje komunikat: Security Violation „Nie udało się uruchomić gry. Spróbuj uruchomić grę ponownie. (110)” Próbowałem już: Uruchamiania jako administrator (Steam, EA App, gra) Reinstalacji EA AntiCheat (zarówno z folderu gry, jak i z C:\Program Files\EA\AC) Sprawdzenia spójności plików gry na Steamie Usunięcia folderów EA\AC, ProgramData\Electronic Arts itd. Wyłączenia firewalla i antywirusa Resetu Winsock Mój sprzęt: EA ID: Dolinekk System: Windows 10, wersja aktualna Komputer stacjonarny Nie używam żadnych programów typu Cheat Engine, MSI Afterburner, reShade, itp. Proszę o pomoc, ponieważ mimo wykonania wszystkich zaleceń gra nadal się nie uruchamia i ten błąd 110 uniemożliwia jej uruchomienie.DolinekkPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer78Views0likes3Commentskarnet premium
Posiadam odpowiednia ilosc monet na koncie ale podczas proby zakupu karnetu premium czy to na telefonie czy pc wyskakuje błąd polaczenia ż serwerem lub informacja ze nie udalo sie zakupic karnetuWPkubarrPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer22Views0likes3CommentsMigający kolorowy ekran po uruchomieniu gry
Cześć! Mam problem z grą EA FC 25 na PC z Windows 11 i kartą RTX 4060 Ti. Po uruchomieniu gry ekran zaczyna migotać i zmieniać kolory, a dźwięk działa normalnie. Problem pojawił się po błędzie o braku internetu, mimo że mam stabilne połączenie kablowe. Reinstalacja i naprawa gry nie pomogły. Czy możecie pomóc?Solved32Views0likes1CommentSBC ERROR
Hello, I have a problem. Yesterday I completed a large number of SBCs in EA FC 25 — around 100 Architect challenges, about 80 83+ player picks, and some other packs. I was doing them from 7 PM until 1 AM. Suddenly, after 1 AM, I started getting the message: "There was a problem connecting to the Ultimate Team servers. Please try again." I’ve already tried verifying the game files, reinstalling the game, restarting the PC — nothing helped. I’m not sure if it’s true, but I read somewhere that if you complete too many SBCs in one day, you might get a 24-hour soft ban. I couldn’t find any official info, but that’s the only explanation I came across online. In my opinion, there should at least be a warning if there’s a limit on SBCs. I spent hours trying to figure this out and now I can’t do any more SBCs at all. If someone asks — yes, SBCs work fine for me on the mobile app. The issue only happens on PC. I’ve seen that many other players are having similar issues, and I hope this gets fixed soon.54Views1like1Comment
About FC 25
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.Latest Activity: 9 minutes ago