Recent Content
- 7Views0likes0Comments
Klawiatura "undefinied"
Wszystko działało jeszcze 3 miesiące temu do momentu aż kupiłem pada xbox. Gdy chciałem znów grać na klawiaturze wystąpił taki błąd że nie mogę przypisać klawiszy. Gdy je ustawię, nawet podczas gry , zmieniają się na "undefinied". Wczoraj włączyłem FC 25 z nadzieją że może patch wyszedł nowy. Patch był nowy, zainstalowałem i uruchomiłem gre z padem z myślą że nauczę się grać na padzie. Zrezygnowałem z pada i włączyłem klawiaturę i wszystko działało !! Ale do momentu gdy uruchomiłem ponownie grę bez pada. Już nie dało się grać na klawiaturze. Wydałem sporo kasy na FC 25 a nie wiele grałem.2Views0likes0CommentsExit Arogant
Życie was kiedyś zweryfikuje. Nawet najtrwalsi kiedyś odejdą. Normalny człowiek nigdy nie zaakceptuje tylu przekrętów. Robicie rzeczy jakie nawet w parodii piłki nożnej byłyby trudne do zrozumienia. Zostaniecie sami razem z tymi płatnymi naciągaczami z YT. Dajecie im te kosmiczne paczki od początku a oni zarabiają dużą ale brudną kasę na stręczycielstwie naiwnych małolatów wciskając im kit.7Views0likes0CommentsXbox series s
Witam, wam też tak mozolnie działa gra na konsoli xbox series s. Piłkarze ledwo trzymają się na nogach, przewracają przy byle kontakcie. W drugą stronę nie możesz zbliżyć się do przeciwnika, biega jak głupi w koło, a jak chcesz zrobić wślizg to po prostu klepnie na tyłek i tyle. Ogólnie Wygląda na problemy z wydajnością. Konsola działa dobrze, niedawno wymieniałem paste i czyściłem. Nie przegrzewa się Xbox Series S 2025 08 29 07 14 3920Views0likes0CommentsDajcie sobie spokój
Nie kupujcie FC 26,bo czeka was tylko zawód,frustracja i ogólnie pogorszenie stanu zdrowia psychicznego. Ta firma nie ma w zamiarze dawania zadowolenia. U nich ważny jest jedynie zysk, choćby po trupach. Najwyżej pod koniec sezonu dowiecie się, że wsłuchując się w głosy graczy zdecydowali, iż od tej pory krawat w kratkę nie będzie dostępny,a zastąpi go fioletowy w zielone serduszka. Okradną was z marzeń i przyjemności. A na koniec wyplują.Ksg700Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaNew Adventurer13Views0likes0CommentsTego się nie da obronić
Podania. Chyba każdy zawsze z podobną siłą naciska "x" przy podaniu po ziemi. Ale cudotwórcy z ea i tu muszą swoimi łapami zaingerować. Kiedy trzeba to samo podanie jest niecelne,za słabe czy za mocne. A jak już przychodzi końcówka meczu, wtedy można podać nawet do napastnika drużyny przeciwnej, choć drążek jest wychylony w innym kierunku. Nawet odrobinę przyjemności chcecie zmonetyzować? Dobrze, że nie produkujecie konsol ani TV,bo przy chęci korzystania w innym celu niż z waszych produktów pewnie byście żądali opłaty albo blokowali. Stajecie się żywą tragediąs3bt1v1a2by5Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaRising Traveler10Views0likes0CommentsTo nie jest przypadek
W trakcie obrony przy rożnym większość piłek spada pod nogi rywali. Przy rożnym w ataku - to samo. Dochodzi już nawet do tego, że piłka jest w stanie odbić się w powietrzu i zmienić kierunek. Najgorsze jednak, że to się nie zmieni nigdy. Za dużo jest naiwnych osób, które mają nadzieję, że kolejna część coś zmieni. W ten sposób kieszenie oszustów ciągle będą pełne,a oni nadal będą się światu śmiać szyderczo w oczy. A jeśli by się znalazł ktoś uparty,to go zwyczajnie kupią i nazwą to ugodą albo wycofaniem zarzutów.23Views0likes0CommentsTylko spytam
Słynni inżynierowie mieli przy pewnej okazji udowadniać, jak to czegoś nie stosują. Co w takim razie stosują , że zawodnik zwalnia choć wcześniej biegł szybciej? Jaką odżywkę stosują inżynierowie, która tak pomaga, że jeden potrafi upaść, wstać i przyjąć piłkę zanim drugi się ruszy do niej? A także co stosują aby zawodnicy z oceną strzału 99 mają celność 1/10 ? Pytań jest dużo więcej ale obawiam się, że brakło by czasu na odpowiedzi przed końcem FC 26s3bt1v1a2by5Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaRising Traveler18Views0likes0CommentsZagadka
Nie potrafię nazwać tego, co jest w grze. W każdym razie na pewno jest to coś, co ma na celu oszukiwanie ludzi. Pewne rzeczy nie dzieją się w życiu, nie dzieją się także w grach. Wszędzie są jakieś zasady, tylko nie w EA. Często,a właściwie zawsze dochodzi do sytuacji, których logicznie nie można wyjaśnić,a jednak się dzieją. Dlaczego? Ponieważ zasady i logika przestają być istotne,gdy chodzi o zyski tej firmys3bt1v1a2by5Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaRising Traveler16Views0likes0CommentsŚmieszne czy żałosne
EA niczego nie stosuje? Otóż stosuje wszystko, tylko odwrotnie. Czyli jak nie ułatwia jednemu,to utrudnia drugiemu. Są czyści,bo przecież nie pomagają. Ale na koniec efekt będzie taki sam. Gdzie indziej ktoś przeciętny w 5min zmienia się w mistrza??? Zmiany formacji mogą pomagać takim od semi-pro,bo wiedzą jak to wykorzystać. Zwykły grajek nie stanie się nagle lepszy z tego powodu. Jeżeli w FC 26 będą mistrzostwa od 5 ligi,to dopiero zacznie się szał zakupów i awanse. A jak jakimś cudem zdoła się awansować, wtedy dopiero się zobaczy, że większość w 5 jest o dużo gorsza od tych z 6. Na 100 tak będzieKsg700Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaNew Adventurer14Views0likes0CommentsUstawienia
Przy pozycji ŚPD jest opcja "odbieranie piłki" i to chyba coś innego niż "obrona"? Wg mnie ten wybór powinien gwarantować doskok lub bliskie krycie. Ale u mnie ten zawodnik tylko się cofa i muszę na niego przełączać. To samo z ŚO ustawionymi na agresję. Zresztą przy różnych ustawieniach całego składu wszyscy i tak robią to samo. Pressing najwyższy przy 3-1-4-2 a każdy po 10m od przeciwnika. Po co to jest? PS nie mam w wersji chińskiej żebym nie rozumiał napisówKsg700Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaNew Adventurer13Views0likes0CommentsOt tak
EA kłamie łagodnie mówiąc. Zmienia zasady w trakcie meczu. Wygrywam, każdy z dobrą kondycją. Nadchodzi 85 min i wszyscy bez wyjątku zwalniają i przestają wychodzić na pozycje. Obrona ślepnie,a przełączanie analogiem,kierunkowo, wybiera zawodników w całkiem innym rejonie boiska. To dotyczy 2/3 meczy w mistrzostwach. Czy w ciągu kilkunastu minut można coś umieć i za chwilę przestać umieć?Ksg700Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaNew Adventurer7Views0likes0CommentsCzy to dziwne?
Jak zauważa portal PPE, FC 25 otrzymało 23 aktualizacje, najwięcej w historii! Co w ich opinii świadczy o tym, że gra wyszła niedopracowana. Ale to akurat wie sporo milionów ludzi. Pytań jest mnóstwo,a jedno najważniejsze. Czy oprócz liczenia zysków ktoś w EA liczy też na zadowolenie graczy?s3bt1v1a2by5Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaRising Traveler10Views0likes0CommentsJak zrozumieć?
Ogólnie rzecz biorąc niby wygląda to tak, że jest mi ktoś dolosowany i o wyniku zawsze decydują umiejętności każdego z nas. Zaznaczę, że mam wartość ping na ekranie, więc nie ma związku z jakością połączenia. A jednak w tym samym meczu raz mam piłkarzy debili,a raz wyjątkowo kumatych. Przy ustawieniu gdzie zostaje dużo energii są momenty wychodzenia na pozycje jak i zamurowania. Jest szybki bieg i bieg w slow motion. Ciągle mowa o tym samym meczu. Ale te i wiele innych zmian jest widoczna w innych meczach po sobie. Jak to możliwe, skoro w międzyczasie nie zmieniam niczego, decydującego o stylu gry?13Views0likes0CommentsWidełki cenowe Desire FUTTIES, R9
Dotyczy konsoli SWITCH, widełki cenowe dla Desire FUTTIES (max 30 tysięcy) i dla Ronaldo Ikona Nieśmiertelnych FUT (max 100 tysięcy) to ewidentny błąd. Karty są warte o wiele wiecej. Teraz nie ma sensu sprzedawać a i nie można ich kupić na rynku. Zmieńcie to asap !4Views0likes0Comments
About FC 25
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.Latest Activity: 2 hours ago