Featured PlacesEA SPORTS FC™ 26 Centrum informacji o grze Znajdź wszystkie potrzebne informacje o EA SPORTS FC™ 26 tutaj!106 PostsFC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.1,012 PostsFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,700 PostsFC 25 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.276 Posts
EA SPORTS FC™ 26 Centrum informacji o grze Znajdź wszystkie potrzebne informacje o EA SPORTS FC™ 26 tutaj!106 Posts
FC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.1,012 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,700 Posts
FC 25 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.276 Posts
Important LinksSzczegółowe omówienie opinii o FCJak znaleźć brakujące karty i paczki w EA SPORTS FC™?Jak bezpiecznie korzystać z monet Ultimate Team™ i EA SPORTS FC™ Points
Most RecentNewest TopicsMost ViewedMost RepliesMost LikesNo Replies YetNo Solutions YetSolutionsTagged:TagWyczerpany limit godzinowy powiadomienie w battlepass Zrobiłem wszystkie zadania sezonowe w fut. Większość odebrałem w jednym momencie i wyskoczył komunikat że mój limit godzinowy jest wyczerpany. Nie mam już więcej zadań za punkty SP potrzebne do odblo...Brak polaczenia z serwerem. Wyskakuje mi komunikat , gdy chce doloaczyc do Mistrzostw UT. Blad polaczenia z serwerami. Chociaz zresetowalem router. Dalrj jest ten sam probelm. Kolejny problem mam taki , podczas gry Wyskakuje m...FC HUB NIE DZIAŁA Dzisiaj rano normalnie odbierałem nagrody, nawet kupiłem premium. Po południu juz nie moge wejść w hub. Odinstalowanie aplikacji nic nie daje. Nagród nie moge odebrać. Za 2 dni kończy sie sezon. Problem z FC 25 rivals i graniem online Chcąc włączyć mecze online lub division rivals wyskakuje mi informacje że muszę zakupić PS plus mimo iż mam wykupiona subskrycje . Jak rozwiązać ten problem ? Regularne problemy z graniem mistrzostw Po raz kolejny mam problem z rozłączaniem mnie z meczu i zaliczeniu mi porażki, dodam, że dzieje się to regualrnie podczas grania w weekendy. Moje łącze sieciowe jest na 100% sprawne i w innych grach...BRAK NAGROD Siema mam 5 dywizje wbijam dzis na fife i nagle nie mam nagród za rivalsy to jest normalne? Gra online 2vs2 Chcialbym zagrać z kumplem na jednej konsoli mając 2 pady przeciwko komuś online w ea fc 25. Czy jest to możliwe? Ea Fc25 - Problem z odpaleniem Witam. Mam problem z odpaleniem Fc25. Mianowicie gdy odpalam grę czy to przez EaApp czy też metodą tradycyjną wyskakuje logo gry, gra się ładuje, anticheat itp. i pojawia się czarne tło, po czym wywa...Problem z kamerą w treningu stałych fragmentów gry Od kilku dni mam problem z kamerą podczas treningów stałych fragmentów gry (rzuty wolne, rzuty rożne) przed meczem. Gdy wybieram trening w menu przedmeczowym, kamera ustawia się w złym miejscu – nie ...Ktoś mi wyjaśni? Rozumiem ustawienia drużyny i poszczególnych zawodników. Kiedy jednak nie dokonuje żadnych zmian, to jak to możliwe, że raz są tam, gdzie powinni,a za 20 min mają amputację mózgu? Tego nie sprawi mój...Kłopot Jak wchodze do gry to wyskakuje mi screen z promocją fc26 i nie moge nic zrobić, prosze o pomoc 🙏, wersja na ps5 ? Loguje się....a później muzyczka i takie coś bez przerwy Dziwna prawidłowość To nie zdarza się raz,czy dwa ale zawsze. Dopóki przegrywam albo wygram jeden mecz jest wszystko ok. Natomiast przy serii wygranych, nagle nie potrafi znaleźć przeciwnika. A jak znajdzie,to pewnie w ...Cień zielony zawodnika Jak to ustawić? Nagrody Dzwoń dobry. Ukończyłem w FC 25 wszystkie zadania związane z griddy i nie otrzymałem nagród. Wiadomo coś o tym? Brak zaliczenia zadania "droga do zawodostwa". W dalszym cisgu nie zaakceptowało mi zadania które powinno byc zaliczone. Załączniki: -zaliczone zadanie "pretendenci fc" -niezaliczone z. pretendenci fc w zadaniu droga do zawodostwa. Nie tylko...Dalej to samo Taki ogromny zbyt na wschodzie, że musicie tym im wszystkim dawać absurdalne wsparcie? Oni piłki odbierają nawet sznurówkami i to stojąc tyłem do siebie! Jakie szczęście, że się nie skusiłem na przek...Drafty online dlaczego wyrzuca mojego przeciwnika w draft i przegrywam przez to?????????????????????????????????????????????????????????? Złodzieje !!!!! Nie mogę grać w FC 25 już kilka miesięcy bo kilka dni grałem na padzie i teraz nie mogę wrócić do klawiatury a pada już nie mam - sprzedałem. Oto co chatgpt mówi !!!!!!! Rozumiem Twoją frustrację — ...Hej nie mogę zalogować się na konto Hej nie mogę zalogować się online na Xbox w fc 25 ani web app w 26. Jak to zrobć ?
About FC 25Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.