Recent Content
- 7Views0likes0Comments
Nie można uwierzyć
Manipulacja i ingerencja we wszystko jest tak niebywale pusta, prymitywna i oczywista, że nie da się opisać. To co się widzi wygląda na kombinację fortnite zmieszanego z gta i rematch. W piłce nożnej nie dzieją się podobne rzeczy. Kto to stworzył, upośledzony syn pingwina i Harley Quinn???8Views0likes3CommentsGranie w FUT niemożliwe przez błędu
Witam, Nie mogę grać w gry FUT. Dostaję komunikat ze zdjęcia: "Rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbuj ponownie później.". Próbowałem już funkcji naprawy plików, albo zmianę sterowania jako pliki tymczasowe, te rozwiązania wiele razy mi naprawiały problem, ale tym razem dalej problem występuje. Bardzo proszę o pilną pomoc!81Views1like5CommentsKomu te kity?
Normalne, że są lepsi i gorsi. Ale różnice mają być widoczne w sposobie rozegrania, sztuczkom technicznym pozwalającym zdobyć teren i wyjście na lepszą pozycję. Ale tak jest w zaledwie kilku procentach. W większości ten niby lepszy jest lepszy, ponieważ obrońcy startują pół sekundy po nim,bo gwiazdom z kosmicznymi statystykami piłki odskakują na 2 metry albo wbijają się prosto w obrońcę choć drążek jest wychylony w inną stronę,bo jak już przyjmę piłkę,to nie mogę biec jak chcę,tylko pewnie "przypadkowo" wbiegam w linię biegu przeciwnika. No i nawet na początku meczu jestem tak zajechany,a może mi się nie chce biec szybciej i biegnę tak,by zostać dogoniony. Szału można dostać kiedy różne cwaniaczki cię poniżają w meczu nie dlatego, że są tacy wybitni,a dlatego, że EA nie daje równych szans. Tak naprawdę ta firma chyba celowo antagonizuje graczy zamiast tworzyć zdrową społeczność18Views1like2CommentsBrak tekstur migający ekran i brak napisów
Gdy odpalam grę EA FC 25 to normalnie wszystko działa dopóki się nie wyświetli napis do tego potwierdzenia gdzie trzeba nacisnąć enter lub "a" na (padzie od Xboxa) potem jak wyskakuje animacja EA SPORTS to zaczyna migać ekran i nie przestaje migać i nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc 😔28Views0likes1CommentBrak wygranej przez wyjście przeciwnika
Co to ma być? Gram sobie eliminacje do fut champions, 3x wygrana przez wyjście (nie przy 0:0, wygrywałem po 2,3:0) rywala natomiast nie dopisuje mi pkt przez co mam bilans 0-3 zamiast 3-0, to samo w rivals, jedynie jak zagram pełny mecz to wtedy mam normalnie pkt, jak to mam nie zachęcić do kupna fc 26? nigdy w życiu, ostatnia fifa32Views0likes9CommentsExit Arogant
Życie was kiedyś zweryfikuje. Nawet najtrwalsi kiedyś odejdą. Normalny człowiek nigdy nie zaakceptuje tylu przekrętów. Robicie rzeczy jakie nawet w parodii piłki nożnej byłyby trudne do zrozumienia. Zostaniecie sami razem z tymi płatnymi naciągaczami z YT. Dajecie im te kosmiczne paczki od początku a oni zarabiają dużą ale brudną kasę na stręczycielstwie naiwnych małolatów wciskając im kit.7Views0likes0CommentsPodwójna moralność
Gram sobie 2 mecze z graczami o podobnych umiejętnościach. Jeden z Polakiem i udaje mi się wygrać. Drugi z trójzębem i choć wygrywam wysoko,to kończę przegraną. Nagle on staje się mistrzem,a ja idiotą. Nikt nie dostaje wsparcia? LitościKsg700Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaNew Adventurer42Views1like2CommentsXbox series s
Witam, wam też tak mozolnie działa gra na konsoli xbox series s. Piłkarze ledwo trzymają się na nogach, przewracają przy byle kontakcie. W drugą stronę nie możesz zbliżyć się do przeciwnika, biega jak głupi w koło, a jak chcesz zrobić wślizg to po prostu klepnie na tyłek i tyle. Ogólnie Wygląda na problemy z wydajnością. Konsola działa dobrze, niedawno wymieniałem paste i czyściłem. Nie przegrzewa się Xbox Series S 2025 08 29 07 14 3920Views0likes0CommentsDajcie sobie spokój
Nie kupujcie FC 26,bo czeka was tylko zawód,frustracja i ogólnie pogorszenie stanu zdrowia psychicznego. Ta firma nie ma w zamiarze dawania zadowolenia. U nich ważny jest jedynie zysk, choćby po trupach. Najwyżej pod koniec sezonu dowiecie się, że wsłuchując się w głosy graczy zdecydowali, iż od tej pory krawat w kratkę nie będzie dostępny,a zastąpi go fioletowy w zielone serduszka. Okradną was z marzeń i przyjemności. A na koniec wyplują.Ksg700Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaNew Adventurer13Views0likes0CommentsNie mogę włączyć fc25
Cześć mam mały problem ostatnio sie zaczął (ok.3 dni temu) chciałem sobie pograć w fife ale przy każdym uruchomieniu dostawałem bluescreen of death na moim komputerze. Stwierdziłem trudno postawie na nowo wszystko bedzie git ale jednak **bleep**. Po przeinstalowaniu systemu problem nie znikł ale jedna rzecz na raz komputer przestał dawać blue screena wiec gitara ale nie mogę odpalić fify niezależnie co zrobię nie da sie po prostu. Próbowałem instalowanie ponownie, weryfikację plików gry ale nic absolutnie nic mi nie chce zadziałać nawet usunęłem bratu valoranta bo wiem ze vanguard jest mocno inwazyjny i nadal nic nie pomogło sprawdziłem sterowniki, internet nawet stwierdziłem że może to windows sie znowu wywalił na łeb ale nic. I nie mogę pograć w grę za którą zabuliłem 180zl jest ktoś w stanie mi pomóc? (Odpalam przez steam, komputer jest powyżej maksymalnych wymagań w tle nie jest nic odpalone, wszystkie nakładki nawet takie jak discord czy medal)72Views0likes1Comment- 42Views1like5Comments
Tego się nie da obronić
Podania. Chyba każdy zawsze z podobną siłą naciska "x" przy podaniu po ziemi. Ale cudotwórcy z ea i tu muszą swoimi łapami zaingerować. Kiedy trzeba to samo podanie jest niecelne,za słabe czy za mocne. A jak już przychodzi końcówka meczu, wtedy można podać nawet do napastnika drużyny przeciwnej, choć drążek jest wychylony w innym kierunku. Nawet odrobinę przyjemności chcecie zmonetyzować? Dobrze, że nie produkujecie konsol ani TV,bo przy chęci korzystania w innym celu niż z waszych produktów pewnie byście żądali opłaty albo blokowali. Stajecie się żywą tragediąs3bt1v1a2by5Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaRising Traveler10Views0likes0CommentsTo nie jest przypadek
W trakcie obrony przy rożnym większość piłek spada pod nogi rywali. Przy rożnym w ataku - to samo. Dochodzi już nawet do tego, że piłka jest w stanie odbić się w powietrzu i zmienić kierunek. Najgorsze jednak, że to się nie zmieni nigdy. Za dużo jest naiwnych osób, które mają nadzieję, że kolejna część coś zmieni. W ten sposób kieszenie oszustów ciągle będą pełne,a oni nadal będą się światu śmiać szyderczo w oczy. A jeśli by się znalazł ktoś uparty,to go zwyczajnie kupią i nazwą to ugodą albo wycofaniem zarzutów.23Views0likes0Comments
About FC 25
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.Latest Activity: 2 hours ago