Recent Content
Recent Discussions
Świętujemy 25. urodziny The Sims: Loel Phelps
W ramach obchodów urodzin serii zamieniliśmy kilka słów z członkami naszego zespołu na temat najważniejszych projektów, w których brali udział, odkąd dołączyli do rodziny The Sims, oraz tego, w jaki ...EA_KalinaPlace The Sims 4 Dyskusja ogólnaThe Sims 4 Dyskusja ogólnaCommunity Manager6Views1like5CommentsPodkręć temperaturę i wysimuj swoje lato
W The Sims robi się naprawdę gorąco! Tego lata zmień zwykłe „A co, jeśli?” w „Zrobiło się poważnie”. Zbuduj. Zaryzykuj. Zepsuj. Uprawiaj tam bara-bara. Spraw, by nieprawdopodobne stało się możliwe w ...EA_KalinaPlace The Sims 4 Dyskusja ogólnaThe Sims 4 Dyskusja ogólnaCommunity Manager8Views0likes1CommentŚwiętujemy 25. urodziny The Sims: Ash Wait
W ramach obchodów urodzin serii zamieniliśmy kilka słów z członkami naszego zespołu na temat najważniejszych projektów, w których brali udział, odkąd dołączyli do rodziny The Sims, oraz tego, w jaki ...EA_KalinaPlace The Sims 4 Dyskusja ogólnaThe Sims 4 Dyskusja ogólnaCommunity Manager4Views1like5CommentsProblem z launcherem w The Sims 3 - Pomocy!
Cześć! Mam taki problem - odkąd przesiadłem się na Maca, pobrałem na niego Simsy, launcher zaczął się samoistnie zamykać, gdy cokolwiek na niego naciskam. Działają tylko przyciski "play" oraz "obiekt...adrianoxxoPlace The Sims Dyskusja o seriiThe Sims Dyskusja o seriiSeasoned Newcomer30Views0likes6Comments🡆 Twój Przewodnik po forum The Sims 4:📗
Jeśli tak jak my uwielbiacie Simsy i chcecie dzielić się swoją wiedzą, zadać pytania lub podzielić się swoimi poradami i opiniami, ta tablica jest dla Was! Tu możemy porozmawiać na temat wszyst...EA_KalinaPlace The Sims 4 Dyskusja ogólnaThe Sims 4 Dyskusja ogólnaCommunity Manager138Views2likes0Comments
About The Sims
Zasimspiruj się naszą społecznością Sims; dziel się twórczością, omawiaj historie, uzyskaj wsparcie i bądź na bieżąco ze wszystkimi tytułami Sims.