Important LinksKreatywna Przestrzeń The Sims |Spis treści 💚🖌️🏘️The Sims kończy 25 lat! Świętujemy przeszłość, teraźniejszość i przyszłość!
Most RecentNewest TopicsMost ViewedMost RepliesMost LikesNo Replies YetNo Solutions YetSolutionsTagged:TagProblem z powiadomieniami i celebracją Po tym, jak moja Simka wyprowadziła się od rodziców (kiedy jeszcze mieszkała w domu rodzinnym, wszystko było w porządku), co kilka sekund dostaje powiadomienie, że jej fundusze rodzinne przekroczyły ...SolvedBrak interakcji poproszenia masażysty o masaż w spa Będąc w spa, po kliknięciu na wybranego masażystę nie ma żadnej opcji o poproszenie o dany rodzaj masażu. Dopiero jak zaproszę masażystę do swojego domu to może zrobić masaż przy stole, a masażyści w...SolvedProblem z EA Games po aktualizacji Sul, sul! Mam problem z odpaleniem EA app po ostatniej, lutowej aktualizacji (a oczywiście bez niej gra nie działa). Poszłam za radą i próbowałam jeszcze raz zainstalować aplikację, ale za każdym raz...SolvedBezsenność simów Hejka z góry zaznaczę, że gram bez modów. Od aktualizacji poprzedzającej wyjście najnowszego dodatku mam problem, moi simowie cierpią na bezsenność, każda interakcja snu kończy się odrazu po położeni...SolvedBrak kitów przy zakupie zestawu Royalty & Legacy Cześć, kupiłam klucz do zestawu Royalty & Legacy, gdzie poza dodatkiem powinnam orzymać Digital Content i Silver Screen Style Kit i Tea Time Solarium Kit. Niestety do zainstalowania pokazał się tylk...SolvedProblem z dodatkami Mam problem z dodatkami, ponieważ zniknęły mi dwa dodatki mianowicie psy i koty i 4 pory roku. Zgłaszałam już ten problem 3 razy i dalej nikt z tym nic nie zrobił proszę o naprawienie tego problemu, ...SolvedBrak dodatku w launcherze gry The Sims 3 Od roku nie mogę grać w The Sims 3, ponieważ od czasu formatu nie działał mi dodatek kariera i akcesoria nowoczesny apartament. Wcześniej wszystko było instalowane na Origin i potem przeniesione na E...SolvedKupiony dodatek na Instant Gaming i brak gry Cześć, Mam problem z dodatkiem Królewskie Skarby do The Sims 4. Kupiliśmy grę dla córki, kod do gry działał, gra ściągnięta, a nigdzie nie widać tej gry. Instant Gaming Próbowało mi pomóc, ok 20 w...SolvedNajnowsze dodatki i kolekcje Dzień dobry, Od pewnego czasu w grze nie widzę najnowszych kolekcji, m.in. Ogród na stole i Nowoczesne zacisze. Przedmioty pokazują mi się w grze, ale nie są oznaczone znaczkiem kolekcji. Teraz ten ...SolvedDodatek Mam taki problem ze w "wybor pakietow" w kolejnosci po dodatku "przygoda wzywa" powinien mi sie wyswietlac najnowszy dodatek. Nawet jesli go nie kupilam powinien się wyświetlać na blado (nie wiem jak...SolvedDziecko nie idzie do szkoły Hej! Odkąd mam więcej niż jedno dziecko w rodzinie do szkoły idzie tylko to, które pierwsze dobiegnie do skrzynki pocztowej. Drugie, i każde kolejne, będzie krążyć w kółko gdzieś w okolicach skrzynki...SolvedNie działają savy Po aktualizacji z dnia 03.02.2026 nie działają mi stare savy, nie ważne czy gram z modami czy bez. Dzisiejsza aktualizacja (12.02.2026) która podobno miała to naprawić nie zrobiła tego. SolvedProblem z dodatkami Witam, jakoś dwa lata temu z moim bratem przenieśliśmy się z ps4 na ps5. Ja grałam głowie w Simsy i miałam dość sporo dodatków jednak po przeniesieniu na ps5 wszystkie moje dodatki zniknęły ale rozgr...SolvedDługo pobiera się gra hej ma pytanie co ma zrobic gdy mam laptop i bardzo dlugo pobieraja mi sie simsy do 1,5 h a na starszym komputerze 10 min max . pss: laptop to lenovo legion 5 SolvedNie mogę uruchomić konsoli kodów Ctrl + Shift + C Nie mogę uruchomić konsoli kodów Ctrl + Shift + C w grze The Sims 4 na PC. Zrobiłam już następujące rzeczy, bez efektu: wyłączyłam mody usuwając je z folderu Mods, wyłączyłam nakładki w grze, zmienia...SolvedPo aktualizacji The Sims 4 zawiesza się Po aktualizacji moja gra calkowicie sie zawiesza! robie wszystko dobrze, mam czysta grę a nic nie moge zrobic SolvedZegar w grze się zamraża Hej, mam mały problem. Czas w grze zatrzymuje się o 1:59 (niedziela) i tak się stało trzy razy. Za każdym razem grę mroziło, czas niby leciał dalej, ale gra ani rusz. Próbowałam naprawić grę, usunęła...SolvedNie mogę nic zapisać w mojej bibiotece Cześć kilka dni temu chciałam wrócić do grania po aktualizacjach,które naprawiły błędy ale okazało się,że tylko na nowych zapisach i chciałam przenieść moją rodzinę i ich dom na nowy zapis ale nie mo...SolvedPo aktualizacji ekran ładowania wyświetla się bardzo długo Po aktualizacji z 3.02.2026 kiedy np. wchodzę do rodziny, lub chcę przejść do zarządzania światami, ekran ładowania wyświetla się bardzo długo, trwa to 5-10 minut. Dla porównania, przed aktualizacją ...SolvedProblem ducha na wynajem Nie da się załatwić problemu ducha w mieszkaniu jako właściciel nieruchomości w dodatku na wynajem [Moved to The Sims 4 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM] Solved
About The SimsZasimspiruj się naszą społecznością Sims; dziel się twórczością, omawiaj historie, uzyskaj wsparcie i bądź na bieżąco ze wszystkimi tytułami Sims.