Re: Origin a nowa aplikacja Origin
Dzień dobry,
Rozumiem, że napotkałeś problem z ponowną instalacją gry Plants vs Zombies poprzez aplikację Origin. Jestem świadomy, że masz grę już w swojej bibliotece, ale teraz aplikacja prosi Cię o wprowadzenie klucza produktu. Jest to sytuacja, którą należy rozwiązać bezpośrednio z zespołem wsparcia technicznego EA. Oto kroki, które możesz podjąć, aby uzyskać pomoc:
Skontaktuj się z pomocą techniczną EA: Najlepszym sposobem rozwiązania tego problemu będzie skontaktowanie się bezpośrednio z zespołem wsparcia technicznego EA. Możesz to zrobić poprzez ich stronę internetową, gdzie zazwyczaj znajdziesz opcję "Pomoc" lub "Wsparcie". Tam będziesz mógł zgłosić swój problem i uzyskać odpowiedź od dedykowanego członka zespołu wsparcia.
Przygotuj się na udokumentowanie posiadania gry: Podczas kontaktu z zespołem wsparcia technicznego EA, być może zostaniesz poproszony o dostarczenie dowodu zakupu gry, aby potwierdzić, że faktycznie masz ją w swojej bibliotece. Możesz przygotować dowody zakupu, takie jak potwierdzenia e-mailowe, kopie rachunków lub inne dokumenty, które potwierdzają zakup gry.
Opisz dokładnie swój problem: Podczas zgłaszania problemu, opisz dokładnie, co się dzieje. Wskazane jest podanie informacji o konkretnych krokach, które podjąłeś przed wystąpieniem problemu, oraz wszelkich komunikatów błędów, które pojawiły się na ekranie.
Bądź cierpliwy: Po zgłoszeniu problemu, zespołowi wsparcia technicznego może potrwać pewien czas, aby zidentyfikować i rozwiązać problem. Bądź cierpliwy i staraj się udzielić wszelkich dodatkowych informacji lub odpowiedzi na pytania, które mogą Ci zadawać.