Forum Discussion

2 Replies

• Aiileena's avatar
    Aiileena
    6 years ago

Hej @danuta720 

Dziękuję za odpowiedź, lecz niestety nie rozwiązuje to mojego problemu.

W załączniku jest screenshot komunikatu, który mam przy próbie odpalenia gry na innym laptopie. O ile się zgodzę, że moja wersja może nie działać przy braku polskiego systemu, to fakt, że na stronie przy edycji specjalnej są podane języki, które mnie interesują, ale i tak ich nie dostanę, przy brakuje wyraźnie zaznaczonej informacji, że obowiązuje region, uważam za próbę oszustwa.

Jako ciekawostkę dodam fakt, że używanie angielskiej, a dokładnie amerykańskiej wersji gry dodaje język polski. Nie wiem, czy to kwestia posiadania origin access.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Aiileena 

Spotkałem się wcześniej z podobnymi problemami i jest na to kilka rozwiązań 🙂 

1. Zmień język gry na jakikolwiek inny niż preferowany, następnie wróć do tego w którym chcesz grać. Język zmienisz klikając PPM na okładce gry - Właściwości gry - Zaawansowane opcje uruchamiania. 

2. Wyczyść pamięć podręczną programu Origin

3. Napraw grę 

Kiedy uruchamiasz grę, włączaj ją jako administrator 🙂 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙌

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,297 PostsLatest Activity: 2 hours ago