Forum Discussion

EA_Ataashi's avatar
EA_Ataashi
Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
9 years ago

Re: The Sims 3 na płytce i brak napędu w laptopie

Cześć @zuylaskovy

Oczywiście z gry będziesz mogła korzystać na komputerze bez napędu CD-ROM, gdyż Origin pozwala na pobranie cyfrowej wersji gry 🙂 Jednak jak już sama zauważyłaś, najpierw trzeba znaleźć konto na którym został wykorzystany kod i tutaj najlepszym rozwiązaniem będzie kontakt z naszym centrum pomocy technicznej. Nasi doradcy będą w stanie szybko namierzyć właściwe konto po kodzie aktywacyjnym i postarają się odzyskać do niego dostęp, tak abyś mogła cieszyć się z gry na nowym sprzęcie 😉

W tym artykule znajdziesz przydatne wskazówki odnośnie kontaktu z naszym centrum pomocy.

Pozdrawiam!

1 Reply

• Sinseei's avatar
    Sinseei
    6 years ago

Witam serdecznie mam ten sam problem. Jak mogę∟ odzyskać dostęp do gry? mam swój kod w pudelku z płytą ale tak jak u osoby wyżej wpisując ten kod wyskakuje informacja że jest on już wykorzystany. Prawdo podobnie konto moje poprzednie wygasło a ja juz nawet nie pamiętam adresu email. Mam tylko id i hasło. 

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,394 PostsLatest Activity: 10 days ago