Re: PROBLEM Z EVERGREEN HARBOR
@lucznia
Wejdz na Origin/ Moja biblioteka gier prawym myuszy na okladke gry opcja Napraw. Musisz odczekac az Origin naprawi wszystkie dodatki - w tym ten Eko, To zadziała jesli jesteś na Windowsie.
Podejrzewam jednak ze jestes na Macu, bo to bład typowy dla Maca
Jesli to jest Mac, to co wyzej nie pomoze, bo naprawa gry na Macu nie sprawdza i nie uzupelnia plików wszystkich dodatków tylko podstawe. Dodatki na Macu są zainstalowane w osobnym podfolderze The Sims4 Packs w srodku folderu podstawy The Sims 4 .i Origin nie czyta tego podfolderu. (Tak samo jak tego nie naprawi, takze nie odinstaluje tego i trzeba to robic ręcznie usuwajac ten folder z dodatkami)
Co mozesz zrobic jesli to Mac
Wejdź na Origin /Moja bbilioteka gier kliknij na okladke TS4 i to cie przeniesie na strone gdzie są zakladki Dodatków Pakietów i Akcesorii.
Otworz zakladkę Dodatki, odszukaj Eko dodatek i byc moze będziesz mogl wymusic ponowne pobranie tego dodatku klikajac na jego okladkę.
Jesli to nie zadziala:
Odszukaj folder Aplikacje
User Applications folder, Users > User > Applications.
W tym folderze bedzie folder instalacyjny The Sims4,. - (nie pomyl go z drugim folderem o tej samej nazwie, ktory masz w Dokumentach,)
W tym folderze installacyjnym gry The Sims4 bedzie nastepny folder o nazwie The Sim 4 Packs .
Odszukaj w nim dodatek o nazwie EPO9 i ręcznie wywal go do kosza.( Kliknij na to prawym myszy i wybierz "przenies do kosza" )
Teraz ten dodatek powinien pobrać sie bez problemu razem z ikonkami i miejmy nadzieje zainstalować poprawnie.
Nie jestem pracownikiem EA