Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
4 years ago

Re: Nie mogę uruchomić gry bo kod wpisałam na innym urządzeniu

@sandrusiag2010

Rozumiem ze na tym innym urządzeniu - ( komputer brata?) - zalozylas konto i zaistalowałaś Origin,
Nie ma problemu. Sciągnij Origin na swój komputer stąd:i zainstaluj klikając 2 razy lewym myszy na setup pobranego Origin
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/download
Nastepnie zaloguj sie na konto Origin ktore utworzyłas na tym innym komputerze (urzadzeniu) - do logowania uzyj swojego adresu mailowego, który podałaś zakładając konto, a hasło do tego konta Origin chyba pamietasz bo sama je musiałas podać. (Jeśli nie pamietasz uzyj opcji przy logowaniu "zapomniałam hasła")
Po zalogowaniu sie na te swoje konto Origin wejdź po lewej w zakładkę "Moja biblioteka gier" a nastepnie kliknij na okladkę The Sims 4 powinna być na niej opcja "Pobierz"

Uwaga - to co wyzej dotyczy wylacznie komputerów - nie dotyczy konsol

4 Replies

• Postąpiłam zgodnie z instrukcją,ale biblioteka gier jest pusta. Co teraz należy zrobić?

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @sandrusiag2010

Jesteś pewna ze to jest to samo konto na ktorym zarejestrowałaś grę?
    Jesli do logowania uzywalas adresu mailowego sprobuj zalogowac sie swoim nickiem, Jesli do logowania uzywalas nicku spróbuj zalogować sie adresem mailowym. (Jesli jesteś na Macu zmiana adresu mailowego na id lub odwrotnie czędto wymusza ukazanie się gier)
    Jesli jesteś pewna, ze jestes na właściwym koncie wejdź do biblioteki i po prawej stronie u góry znajdź zakladkę Filtruj. Otworz ją i sprawdź czy gry nie ma w opcji : Ukryte
    Wejdź na swoje konto Origin i kliknij po lewej u góry pomarańczowy napis Origin, nastepnie wybierz "Odswież stronę"
    Wyloguj sie , zrestaruj komputer i spróbuj zalogować sie powtórnie . powtorz to dwa razy jesli nie zadziała natychmiast,
    Wyczyść cache Origin
    https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
    Dopiero jesli to wszystko nie zadziała skontaktuj sie telefonicznie z polskim doradcą EA i poproś aby sprawdził twoje konto
    Telefon +48 22 397 08 40 - Biuro czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 21:00

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,297 PostsLatest Activity: 9 minutes ago