Gra się nie ładuje
Od wczoraj mam problem. Gra włącza się normalnie, ale po wybraniu rodziny jedyne co widzę to ekran ładowania. Gra się nie załadowuje. Jeśli wybiorę rodzinę przez "wczytaj grę", to pojawia mi się mapa świata i po wybraniu domu mam ten sam problem z niekończącym się ekranem ładowania. Resetowałam już grę, wyciągałam modyfikacje, sprawdzałam zapisy. Problem dalej jest. Nie wiem co zrobić, bo przeszukałam już wszystkie wpisy i zrobiłam chyba wszystko co mogłam. Mój komputer na pewno spełnia wymagania systemowe, a jeśli chodzi o modyfikacje, to w ostatnim czasie żadnych nie pobierałam (mam tylko mody na ubrania i meble, żadnych skryptowych). Jeśli ktoś wie jak to naprawić, to byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Dla wszystkich, którzy mieli ten sam problem - u mnie przyczyną była wadliwa rodzina. Nie cały zapis, tylko jedna rodzina. Przed tym jak pierwszy raz pojawił się problem stworzyłam nową rodzinę na świecie. Żeby to naprawić klikamy "wczytaj grę" i wybieramy nasz zapis, kiedy pokaże nam się mapa świata klikamy rodzinę która powoduje problem i ją usuwamy (nie ma chyba sposobu na znalezienie wadliwej rodziny, ja się po prostu domyśliłam). Kiedy wejdziemy w którąś z pozostałych rodzin wszystko powinno już działać. Mam nadzieję że komuś mój wpis pomoże, a także dziękuję za wszystkie odpowiedzi pod moim poprzednim wpisem.