Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
3 years ago

Re: Jak zmienić z czeskiego na polski?

@k3qgwgqbij83

Jeśli jestes na EA app to jedyna opcją zmany jęzka jest reinstalacja gry, Zaczynając instalację powinieneś dostać pytanie dotyczące wyboru języka . Jesli takiej szansy wyboru jezyka nie dostaniesz, to daj znać.

Jesli jesteś na Origin idź do Moja Biblioteka gier - prawym myszu klknij na okładkę TS4 i wybierz "Właściwości" Otworzy sie menu na ktorym po prawej stronie u góry wybierz "Zaawansowane opcje uruchamiania" Po kliknieciu w to wejdziesz w opcje zmiany języka

5 Replies

• aha to słabo bo pobrałem simsy żeby grać u dziadka gdy nie mam za bardzo internetu

• koraaxd's avatar
    koraaxd
    3 years ago

hejka, wlasnie ja mam problem ze zmiana jezyka

nic mi nie wyskoczylo kiedy instalowalam the sims 4 dotyczace jezyka i bardzo bym prosila o pomoc

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @koraaxd

Otworz EA aplikacje i kliknij trzy kreski na górze ekranu po lewej.tak aby ci sie otworzyły opcje tam. Wybierz USTAWIENIA a nastepnie kliknij APLIKACJA - tam bedziesz miała opcje zmiany języka

EA dodała tą funkcję niedawno więc w listopadzie jeszcze nie była dostępna
  • hejka, mialam od poczatku zmienione wszystko na polski i to nic nie daje

zalaczam plik tutaj

ps. jestem na drugim koncie teraz, takze to nadal ja

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @korakorkejszyn

Rozumiem ze instalowałaś całą grę raz jeszcze mając nadzieje ze będzie po polsku ale to nie zadziałało.
    Ja tu od tej strony nic nie mogę zrobić więcej. Powinnaś skontaktować się z polskim doradcą EA i poprosić aby zresetował twoje konto EA bo wygląda ze coś jest z nim nie tak.
    Oczywiście musisz mu podać właściwą nazwę użytkownika i swój adres mailowy z którym te konto jest związane
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-poprzez-strone-EA-Help/m-p/5877452#U5877452

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,295 PostsLatest Activity: 54 minutes ago