Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
5 years ago

Re: Nie mogę włączyć funkcji sieciowych w grze the sims 4

@OlgaPru05

Prawdopdobnie uzywasz Tradycyjnej wersji gry - uzytkownicy tej wersji nie maja dostepu do Galerii ale nawet jesli nie jestes on-line, czy uzywasz tej wersji gry  to w dalszym ciagu powinnas moc wejsc do swojej Biblioteki 
Owszem - wszystkie inne opcje beda niedostępne ale po kliknieciu na napis Biblioteka - ostatni po prawej - zobaczysz jej zawartość, Czyli to co masz w foldere Tray na swoim komputerze.
-  do swojej biblioteki powinnas wejsc zawsze
Czy masz opcje "Napraw gre" jesli klikniesz prawym myszy na okladke The Sims 4 w zakladce Moja Biblioteka Gier na Oigin?
Jesli nie mozesz wejsc do swojej biblioteki w Galerii jest opcja ze wejscie w folder Tray i do Galerii zablokowal ci antywirus ktory sobie zainstalowalas z netu.(Avast, AVG, Sophos, Kasperski i.t.p )
Odinstaluj go do zera, napraw gre na Origin i zobacz czy to zadziałało

Nie jestem pracownikiem EA

3 Replies

• mogę wejść do mojej biblioteki, ale nie mogę włączyć jej w trybie online ani oglądać prac innych. Domy, pokoje, rodziny które JA tworzę mogę zapisać zobaczyć i wgrać do gry. Ale nie mogę oglądać prac innych.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    5 years ago

@OlgaPru05 

Niestety, na koncie dziecka  nie będziesz miała dostępu do Galerii.

Dopiero po skończeniu przez Ciebie 16 lat,  Twoje konto Origin przekształci się w konto osoby dorosłej.  Może to zrobić jedynie personel Origin, lub Twój rodzic, który założył Ci konto dziecka, ale dopiero w rozmowie telefonicznej z doradcą EA.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,298 PostsLatest Activity: 13 hours ago