Forum Discussion

Re: Przekroczono Limit czasu połączenia z serwerem! |HELP!| APEX |Legends|

zaaktualizuj gre

2 Replies

• o nic nie da i tak ściny będą będzie wywalało ludzi podczas meczu i bedzie wyskakiwał bład z limitem czasu ponieważ nie ma to jak zabieranie się od D*** strony za robienie gry najlepiej wypuścić nie sprawdzone gry byle jak najwcześniej się nachapać za mikro płatności. Kolejna gra przy współpracy z EA 76% bugów ,lagów itp 25% nrmalna gra ... Jestem zażenowany takim podejściem do tworzenia i wypuszczania gier przez 1 z dużych firm....

• RadiusOwned's avatar
    RadiusOwned
    7 years ago

Popieram. Można przeczytać mojego posta w innym temacie tutaj też świeżym na temat serwerów itp. Ogólnie ujmując kamieni kupa. Po prostu masakra. Regularnie wywala i najbardziej człowiek wnerwiony jak pod koniec gry z 7 killami i ponad 900 dmg wywala jak mnie ;]]

EDIT. Dosłownie przed chwilą jak wylądowałem to miałem prawie, że pokaz slajdów takie lagi. Dodam, że specjalnie śledzę moje połączenie żeby mieć dowód, że jak jakiś durny support napisze iż to z mojej winy to go wyśmieję :D

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,445 PostsLatest Activity: 10 days ago