Forum Discussion

6 Replies

• Próbowałeś reinstalować gre lub origin? Sprawdz czy we wlasciwosciach plikow "profsave" oraz poszczególnych podfolderów jak "Uzytkownicy/Twoje konto/Dokumenty/BattlefieldV/settings" nie sa zaznaczone opcje "tylko do odczytu". Sprobuj zmienic w pliku "profsave" w wartości "ShownPrologueIntro" z 0 na 1
    Gra wczesniej dzialala normalnie?

• FLINSTON1982's avatar
    FLINSTON1982
    Rising Novice
    6 years ago

I co problem rozwiązany, bo ja już próbowałem wszystkich metod i nadal nic, prolog od początku. 

• waldisg's avatar
    waldisg
    6 years ago

Od pewnego czasu również borykałem się z problemem każdorazowego ustawiania grafiki, głośności i ustawień w grze po każdym uruchomieniu gry. Następnie Norwegia, wyjście do głównego menu i dopiero mogłem grać w multiplayera. Wcześniej nie miałem tego problemu. Próbowałem wszelkich poradników jakie tu znalazłem, nic nie pomagało. Problemem okazał się Windows Defender. Wcześniej jak grałem miałem zainstalowany MKS-Vir i włączałem funkcję gry. Coś mnie podkusiło, usunąłem go i zacząłem używać Defendera. Od tego czasu zaczęły się problemy z każdorazowym wprowadzaniem ustawień przy uruchomieniu gry. Nie wpadłem na to, że to Defender bo zbiegło się to z ostatnią aktualizacją nowych map. Myślałem, że to wina gry. Wczoraj coś mnie tknęło i wróciłem do poprzedniego antywirusa i gra chodzi bez zarzutu, zapisuje ustawienia i stany tak jak przed aktualizacją gry. Może komuś ta informacja pomoże ? Pozdrawiam !!!!

P.S. W Defenderze folder gry był dodany do wyjątków a pomimo tego problem nie zniknął.

• Myślę, że to losowy przypadek ale dzięki za info. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,138 PostsLatest Activity: 2 days ago