Forum Discussion
5 Replies
- @Avesko98 Zadzwoniłem do supportu i kazano mi się ze steamem skontaktować, problem taki że jak wchodzę na pomoc techniczną steama to oni odsyłają na pomoc techniczną EA, i tak koło się zatacza, a co śmieszne ludzie na steamie piszą że mają ten sam problem.
Tak, też kontaktowałem się ze Steam'em, który skierował mnie do EA. Na pewno nie jest to wina Steam'a bo zainstalowałem grę przez EA Desktop i teraz nie wczytuje mi jeszcze dodatkowo "Przedmioty z Edycji Specjalnej". Więc jest jeszcze gorzej. :D
A czy ktoś z was sprawdzał lub miał ten sam problem wykupując EA Play bezpośrednio przez Origin? Czy jest to problem tylko wykupując usługę przez Steam?
Mam ten sam problem ;/
- @asukashinji Tu bardzie problem taki że jak grałem przy zakupionym EA Play na steamie to dodatki normalnie działały, przestały działać jak zakupiłem grę na własność.
- @RAAwraw Mi za to nie działa przez EA Play wykupione przez Steam... I też się chodzę od Annasza do Kajfasza z tym problemem... brak pomocy.
About Dragon Age Dyskusja o serii
Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.301 PostsLatest Activity: 9 days ago
Recent Discussions
- 2 months ago