Forum Discussion

Julie12098's avatar
2 years ago

Problem z najnowszą aktualizacją the Sims 4

Dzień dobry, od dwóch dni próbuje zainstalować nową aktualizacje the Sims 4 (z grudnia 2023). Niestety za każdym razem gdy klikam aktualizacja zaczyna się przygotowywanie aktualizacji i na tym się zatrzymuje. Od dwóch dni czekam aż to się skończy ale niestety nie przybyło ani procenta. Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem. (Mam PC gdyby ktoś potrzebował wiedzieć).

7 Replies

• ada_maslow's avatar
    ada_maslow
    New Rookie
    2 years ago

Mam dokładnie ten sam problem. W zaporze EA app ma ustawiony wyjątek a antywirusa żadnego nie mam, mimo to aktualizacja od kilku godzin jest na etapie "przygotowywanie".

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @ada_maslow 

Dzięki za wykonanie dotychczasowych kroków. 

Jeśli masz taką możliwość to połącz proszę komputer poprzez kabel Ethernet (jeśli dotychczas łączył się przez Wi-Fi). 

Upewnij się również, że aplikacja EA app uruchamiania jest z uprawnieniami administratora. Jeśli pojawi się monit odnośnie wprowadzania zmian na dysku - zaakceptuj go. 

• ada_maslow's avatar
    ada_maslow
    New Rookie
    2 years ago

Mam laptopa cały czas podpiętego poprzez ethernet, EA app również działa z poziomu administratora. Obecnie jest nawet problem z anulowaniem pobierania, trwa to już od mojej ostatniej wiadomości (załączone zdjęcie). Problem leży zapewne po stronie EA ponieważ Steam bez problemu dziś zaktualizował mi dwie gry i to bardzo szybko. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Sprawdźcie ustawienia pobierania w EA app, czy są zaznaczone jak na poniższym zdjęciu (po zmianie ustawień należy ponownie uruchomić EA App).

• ada_maslow's avatar
    ada_maslow
    New Rookie
    2 years ago

Nie było konieczności zmiany tych ustawień. Po którymś z kolei restarcie appki aktualizacja ruszyła. Nic konkretnego nie zrobiłam tylko co jakiś czas restartowałam appkę i w końcu zadziałało. 

Niemniej, dzięki za pomoc 🙂 

Pozdrawiam. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,303 PostsLatest Activity: 2 hours ago