Forum Discussion

Gocha647's avatar
2 years ago
Solved

Po wyłączeniu origin I zmianie na EA zniknęły gry z biblioteki

Witam, chciałam prosić o pomoc bo już nie wiem co robić. wWchodzac niedawno na moje konto odkryłam że nie ma tam moich gier z dodatkami, kiedy korzystałam z original miałam tam the Sims 3 I wszystkie dodatki, jak się okazało nie ma tego w mojej bibliotece jak korzystam z EA. Próbowałam już wszystkie i do tej pory nie mogę dogadać się z konsultantami. Na pewno loguje się na dobre konto. Grę kupiłam na płycie jakieś 15 lat temu i nie mam paragonu poza jednym dodatkiem. Próbowałam już czyszczenia pamięci i wszystkich sposób które były na stronie EA. Gre zakupiłam fizycznie w postaci płyty z kodem, kod teraz nie wchodzi do EA bo uważa go za zrealizowany... Naprawdę już nie mam sily, czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Jestem mega fanką the Sims 3, wydałam na to nie małe pieniądze, a teraz nie mam nic.

• Gocha647's avatar
    Gocha647
    2 years ago

Dziękuję za polecenie czatu. Okazało się że moje konto zostało zhakowane. Pozdrawiam

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Gocha647  napisał/a:

(...) Na pewno loguje się na dobre konto. Grę kupiłam na płycie jakieś 15 lat temu ... (...)

Hej @Gocha647 

Zacznę od tego, że ze względu na publiczny charakter naszego forum  nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.

Chciałabym jednak podkreślić, że po zalogowaniu się do odpowiedniego konta, biblioteka gier Origin nie różni się od biblioteki gier EA app. Więcej na ten temat znajdziesz tutaj.

Podsyłam Ci także kilka wskazówek:

- przejdź do ustawień swojego obecnego konta i sprawdź datę jego założenia (zakładka O mnie> Członek od); sprawdź czy jest to konto zarejestrowane około 15 lat temu

- czy w grze posiadałaś zawsze taką nazwę użytkownika @Gocha647; jeśli nie, spróbuj zalogować się do EA app za pomocą innej nazwy gracza (EA ID) a nie za pomocą adresu email

- jeśli uznasz, że na 100% jesteś na właściwym koncie wykonaj kroki z poradnika Jeśli nie widzisz gry na koncie?

• Gocha647's avatar
    Gocha647
    2 years ago

Na taki dziwny nick EA mi zmieniło po przejsciu z origina. Nie wiem czemu w informacji na koncie wyczytałm ze konto mam od 2023 co jest niemożliwe... Zawsze miałam ten sam Email, mam go od zawsze, dosłownie. Wygląda tak jakby EA bez niczego usunęło kilkanascie lat mojej obecnosci na tym koncie, wszytskie kofy z plyt mam zrealizowane i nie da sie ich odzyskać, nie rozumiem o co chodzi, kontakt z obsługą klineta praktycznie nie istnieje bo cały czas odsyłaja do tych samych poradników, wszystko co mogłam już zrobiłam, najgorsze że na koncie nie ma żadnych potwierdzeń co do tego że rzeczywisćie te gry kupiłam, zostały mi tylko pudełka i dwa paragony jako dowód że kupiłam dodatek "nie z tego świata" i "pokolenia". To ejst przerażające że w jednym momencie EA moze usunąć wszystko z konta.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Gocha647 wygląda na to, że obecne konto jest nowo założonym profilem w 2023r. Chciałabym Ci doradzić byś skontaktowała się z nami poprzez czat, aby wyjaśnić co dokładnie stało się z Twoim kontem z zarejestrowaną serią gier The Sims 3.

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania.

Na czas rozmowy przygotuj sobie:

- kod z co najmniej jednej ze swoich gier

- paragon z zakupu gry/ dodatku gdzie widoczna jest data zakupu i tytuł gry/ dodatku

- upewnij się, że masz dostęp do swojej skrzynki mailowej (w razie potrzeby przekazania kodu weryfikacyjnego)

Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak Ci poszło.

_Kalina

• Gocha647's avatar
    Gocha647
    2 years ago

Dziękuję za polecenie czatu. Okazało się że moje konto zostało zhakowane. Pozdrawiam

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,303 PostsLatest Activity: 8 hours ago