Forum Discussion

KrzysiekSwiadek's avatar
2 years ago
Solved

jak skontakować się z ea

Dostałęm maila od ea aby sie z nimi skontaktować podali mi instrukcje jak to zrobić ale za nic nie ma takiej opcji skontaktuj sie z nami w załaczniku mail pomoze ktoś

• Hej @KrzysiekSwiadek 

Od pewnego czasu kontakt telefoniczny nie jest już dostępny. Z wiadomości jednak wynika, że niezbędny jestk kontakt bezpośrednni z doradcą EA - w tej sytuacji skorzystaj z opcji rozmwy poprzez czat.

Pozdrawiam,

_Kalina

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @KrzysiekSwiadek 

Od pewnego czasu kontakt telefoniczny nie jest już dostępny. Z wiadomości jednak wynika, że niezbędny jestk kontakt bezpośrednni z doradcą EA - w tej sytuacji skorzystaj z opcji rozmwy poprzez czat.

Pozdrawiam,

_Kalina

• Cześć. Czy jest sposób, że skontaktować się z WAMI? Hinduski support ma za zadanie:
    - przyjąć wiadomości
    - potwierdzić, że chodzi Ci o [coś o co wcale Ci nie chodzi]
    - przyjąć niby do wiadomości, o co chodzi
    - odpowiedzieć, że problem zostanie szybko rozwiązany i podziękować za rozmowę
    - za 3 minuty wysłać maila z pytaniem "Still need help?" z adresu no-reply :D
    - powyższe zmienia status sprawy na "Czekanie na gracza"
    ****wchodzi się w sprawę i wybiera "Resume Case", łączy z kolejnym Hindusem i:
    - powtarza się wszystko powyższe i również kończy mailem i statusem czekanie na gracza

W innym temacie:
    Chcę otrzymać przechowywane przez Was moje dane (no kurde przecież musicie dać, zgodnie z RODO i z umową)
    - Nie możemy Ci pomóc z [czymś innym]

Nie chcę tego, chcę te a te dane.
    - Na sprawie prowadzonej przez maila wysyłają kod uwierzytelniający, jakbyśmy byli na czacie

Też pętelki tego samego, przeplatane jeszcze mailami typu "O masz taki problem, to czekaj ja Ci pomogę" i "No sorry że tak długo czekasz".

W niektórych innych kategoriach supportu automat odpowiada i zamyka.

Ogólnie proste sprawy ciągną się tygodniami i zero pomocy.

Zapłaciłem za produkt, który nie działa mi w pełni z nie mojej winy, chcę to jakoś rozwiązać.

Pozdrawiam, liczę na jakąś pomoc.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Lhundaeion 

Informacje na temat tego w jaki sposób pobrać przechowywane przez EA dane znajdziesz w artykule poniżej: 

Dostęp do danych swojego konta EA

Poprzez forum nie mamy możliwości rozpatrywania indywidualnych spraw związanych z kontem EA. 

• Ja to już wszystko przerabiałem. Nie da się. Rozważam zatrudnienie prawnika już nawet. Pytam, czy da się skontaktować z WAMI, bo już naprawdę mam dosyć tłumaczenia supportowi, że nie robi się weryfikacji kodem na maila, gdy sprawa jest procesowana przez maila.
    Jak założę sprawę i podam # sprawy, to ktoś z WAS może to wziąć, czy nie macie w ogóle możliwości ogarniać czegokolwiek poza kierowaniem ludzi z forum do Hindusów?

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,303 PostsLatest Activity: 8 hours ago