Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Pomimo uprawnień administratora gra nie uruchamia się

Hej @gamerfrompl 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i wykonanie dotychczasowych kroków. 

Problem może również związany być z blokowaniem gry/EA app przez zaporę sieciową na komputerze. Upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki zarówno w Windows Defender jak i w programie antywirusowym (jeśli jest zainstalowany na komputerze). 

Sprawdź proszę również, czy nie masz oczekujących aktualizacji systemowych związanych z bezpieczeństwem. 

4 Replies

• Hej,

Nie wspominałem o tym wcześniej ponieważ było to dla mnie oczywiste 🙂. Nie ma żadnych oczekujących aktualizacji, żadna zapora sieciowa nie blokuje dostępu do EA app. 

• Zrobiłem jakiś czas temu zgłoszenie poprzez aplikację EA app. Ile mam czekać na jego rozwiązanie? W jaki sposób mogę śledzić stan mojego zgłoszenia?

• Krek15's avatar
    Krek15
    3 years ago
    @gamerfrompl Siema czy udało Ci się rozwiązać problem. Ja walczę z tym badziewiem wręcz od 4-5 miesięcy. Pomoc techniczna to kpina nikt nic z tym nie robi. Widzą nas tylko jak trzeba zapłacić kasę za gry. A potem radź sobie sam.
  • @Krek15 Hej. Niestety problem nie zniknal i raczej sie na to nie zapowiada. Po prostu rozwiazalem to w ten sposb, ze gry z EA App sa jedynymi jakie odpalam bezposrednio z konta Administratora ☹️. Zycie i brak szacunku do graczy z strony EA.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,391 PostsLatest Activity: 5 hours ago