Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Problem s EA

@sonokark dzięki za Twoją cierpliwość przy poszukiwaniu rozwiązania - mam nadzieję, że w końcu się uda 🙂

Sprawdź dodatkowe kroki:

• odinstaluj EA app
  • zmień ustawienia UAC (Kontrola Konta Użytkownika)
Spoiler

Włączanie i wyłączanie funkcji UAC

1.     Otwórz ustawienia Kontroli konta użytkownika, klikając przycisk Start i w polu wyszukiwania wpisz UAC, a następnie kliknij polecenie  Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika.

2.     Wykonaj jedną z następujących czynności (sprawdź obydwie):

·        Aby wyłączyć funkcję UAC, przesuń suwak na pozycję Nie powiadamiaj nigdy, a następnie kliknij przycisk OK.Jeżeli zostanie wyświetlony monit o podanie hasła administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź operację. Wyłączenie funkcji UAC wymaga ponownego uruchomienia komputera.

·        Aby włączyć funkcję UAC, przesuń suwak do pozycji określającej, kiedy mają być wyświetlane powiadomienia, a następnie kliknij przycisk OK.Jeżeli zostanie wyświetlony monit o podanie hasła administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź operację.

• pobierz i zainstaluj EA app; uruchom aplikację jako administrator

1 Reply

• sonokark's avatar
    sonokark
    3 years ago

Cześć EA_Kalina.

Próbowałem, ale nic się nie zmieniło. Aplikacja zamyka się po kilku minutach. Może coś ją zamyka, ale nie wiem, jak to rozgryźć. Inne aplikacje działają normalnie.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,389 PostsLatest Activity: 10 hours ago