Forum Discussion

Re: Brak wskaźnika przy wykonywaniu rzutòw karnych

Brak celownika podczas champions. Nie mogę wykonać strzału celnego przez Brak celownika. 

3 Replies

• @Matekkoo to jest kryminał po prostu, co oni robią. Ludzie płacą sporo pieniędzy za grę, która ma w sobie aż tyle błędów. Niedorzeczne i tak być nie powinno
  • SiceekRs's avatar
    SiceekRs
    Seasoned Rookie
    2 years ago

@Mahoutsukai_PLZgadzam się z twoja wypowiedzią, wcześniejsze wersję miały może i błędy ale nie tyle i nie takich co teraz, pozostało mi tylko wzdychać na tą grę i włączyć ją tylko po to by sprawdzić czy przyszła aktualizacja.... 

• @Matekkoo No niestety teraz wszyscy w ea sports śpią i ludzie piszą o takich kargodnych błędach/bugach ale nikt nie potrafi odpowiedzieć. Mogę zacząć wymieniać draft przy 0:0 po wejściu do meczu wyrzuca ludzi, trener w kwalifikacjach jak i w fucie nie działa(żaden wskaźnik) , dotknięcie małym paluszkiem przeciwnika w polu karnym - czerwona kartka, serwery to standard bo to wygląda jak mieszanie w kole fortuny raz mecz czujesz wszystko co robisz i masz wpływ na rozgrywkę, triki wszystko wchodzi - innym razem Twoi zawodnicy pływają i każdy ma zwinność na 10 pkt. Ale najlepiej kochana firmo tylko zwracać uwagę na błędny opis w paczkach i jak w 23 wysyłać ludziom rekompensatę. A za takie błędy gdzie ludzie nie mogą zdobyć lepszej rangi a w tym lepszych nagród mieć to w... 🙂

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,654 PostsLatest Activity: 23 hours ago