Forum Discussion

adriansson91's avatar
2 years ago

Problem z kartą - zakupiona zrobiła się niewymienna.

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Xbox Series X
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox One
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? adriansson91
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 09.11.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 10:00-21:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Odblokować zakupione karty, żebym mógł je sprzedać.
Co się dzieje? Zakupiłem kilka kart, które okazało się, że są niewymienne. Nie mogę ich wystawić na liste transferową, nie mogę ich sprzedać w szybkiej sprzedaży, nie mogę ich wepchnąć do klubu. cały czas są zamrożone, leżą i blokują miejsce w zakupionych kartach. Karty kupione i na web app i na konsoli. sprawdzałem i na telefonie i na konsoli i na webappie i na każdej możliwej formie gry ta karta jest zablokowana. Karty które widnieją jako wymienne - 3 karty Diogo Dalot są zamrożone i nie ma możliwości zrobienia niczego z nimi. Wczoraj kupiłem jedną kartę Carvahala i 4 karty Diogo Dalota. Tylko proszę, nie mówcie mi, że się nie da tego odblokować, bo wiem, że się da, bo w poprzedniej edycji jak zadzwoniłem na infolinię to sympatyczny pan, który obsługiwał moją sprawę zrobił to tak, że moja karta po 3-5 godzinach zrobiła się wymienna i mogłem ją sprzedać.
Co powinno się stać? Odblokować zakupione karty, żebym mógł je sprzedać.

• Zakupiłem kilka kart, które okazało się, że są niewymienne. Nie mogę ich wystawić na liste transferową, nie mogę ich sprzedać w szybkiej sprzedaży, nie mogę ich wepchnąć do klubu. cały czas są zamrożone, leżą i blokują miejsce w zakupionych kartach. Karty kupione i na web app i na konsoli. sprawdzałem i na telefonie i na konsoli i na webappie i na każdej możliwej formie gry ta karta jest zablokowana. Karty które widnieją jako wymienne - 3 karty Diogo Dalot są zamrożone i nie ma możliwości zrobienia niczego z nimi. Wczoraj kupiłem jedną kartę Carvahala i 4 karty Diogo Dalota.

• Tylko proszę, nie mówcie mi, że się nie da tego odblokować, bo wiem, że się da, bo w poprzedniej edycji jak zadzwoniłem na infolinię to sympatyczny pan, który obsługiwał moją sprawę zrobił to tak, że moja karta po 3-5 godzinach zrobiła się wymienna i mogłem ją sprzedać.

6 Replies

• Mam tak samo - czterech kart zakupionych na rynku transferowym nie mogę sprzedać, wysłać do klubu itp. - dwie z nich stały się niewymienne. Karty kupiłem na Web Appie. Zarówno w aplikacji, jak i w grze nie mogę z nimi nic zrobić. Proszę o pomoc.

Moje konto EA - Redaktor29, gram na PC.

• adriansson91's avatar
    adriansson91
    2 years ago

@EA_Kuba  @EA_Kalina jak tak pięknie się udzielacie w innych tematach to może w tym też coś napiszecie? Czy brakuje Wam odwagi i zamiatacie sprawę pod dywan? Tylko nie piszcie, że przyjrzycie się sprawie, bo to jest pisanie w stylu "dziękuję za garść bezcennych informacji, ale mam to w *" 

• Witam mam dokładnie ten sam problem weźcie coś z tym zróbcie bo miejsce się blokuję 

• Niestety tez mam ten problem, fartownie tylko z dwoma kartami. Widze, że temat wisi 2 tygodnie i obsługa EA ma to gdzieś. Cudowne jest to ile się płaci za te grę, a i tak dostajemy ją w jakiejś pre becie z masą bugów do tego zero kontaktu na forum od osób które powinny pomagać w takiej sytuacji, a jak nie wiedzą jak pomóc to chociaż dać znać a nie olewać temat i użytkowników.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,657 PostsLatest Activity: 21 hours ago