Forum Discussion

Re: Problem z padem w meczach online w FC 24 i brak plynnosci

standardowo brak odpowiedzi a gdy pisze do goscia od ea support to pisze ze zostalo zgloszone i zostanie naprawione to bardzo szybko to naprawiacie mianowicie problem podobno wystepuje od fify 17 wiec oby tak dalej.Jak gralem na konsoli w fife 20 i 21 to nie mialem takich problemow moze jak nie potraficie prawidlowo zrobic gierki na pc to poprostu jej na ta platforme nie wypuszczajcie!

4 Replies

• @13BILLY77 Problem występuje też na ps5.

Mój post wisi ponad tydzień i zero reakcji i odpowiedzi mimo, że @EA_Kuba aka kubus odpisuje na inne posty, które są realne do zrealizowania xD. Będę powtarzał to wszędzie gdzie się da. Wsparcie tej firmy to poziom dna i mułu. Nigdzie nie spotkałem się z taką olewką. Udają, że problem się magicznie pojawił i zostanie niby naprawiony. Nikt nie powie jaka jest faktyczna przyczyna tego, że nie możesz nic zrobić w obronie bo masz magiczne opóźnienie a twój mbappe, ronaldinho, rashford biega wolniej niż ruben dias czy thiago alcantara.

• Cervaza's avatar
    Cervaza
    2 years ago

Jaka gra taki support. Walczę z tym padem od premiery gry.Nawet pady zmieniam jak rękawiczki i nic to nie daje. Dogadanie się z tymi dzbanami przez chat lub droga mailowa graniczy z cudem. Ostatni raz kupuje od nich grę.  

• @Cervaza Na czacie piszą jakieś gamonie z Tajlandii czy z innego kraju gdzie pracują za paczkę fajek tłumacząc rozmowę na Google translate. Pisząc do nich stricte polskie potoczne słowa nie rozumieją o co chodzi.

Najlepszy był jeden gość, że po przeczytaniu problemu obiecał, że to naprawi. Po rozwinięciu tematu odpowiadać zaczął po kilku minutach lub kilkunastu co zakończyło się olewką i napisaniu, że robił co mógł i przekaże informacje dla działu technicznego.

Ta korporacja to kpina. Jak wspomniałem pod takim samym tematem innego użytkowania. Ludzie, którzy pracują w tej firmie powinni w kamieniołomach odpracować każdy dzień współpracy z EA. Porównałbym tą firmę do mafii bo się za dużo nie różni.

Odbijając od tematu najlepsze są komentarze ludzi na popularnej stronie z kartami, cenami rynkowymi piłkarzy itd. Ludzie zamiast pisać czy dana karta jest grywalna czy warto kupić, piszą co by tej firmie zrobili albo jak bardzo popsuta jest ta gra. Z roku na rok będzie spadać ilość konsumentów bo każdy ma dosyć tego olewania.
  • Radzio_Piotrus's avatar
    Radzio_Piotrus
    New Scout
    2 years ago

Dokładnie poziom pracowników firmy EA to dno dna, odkąd zlikwidowali kontakt telefoniczny, to kontakt z tą firmą zależy od jakiegos Ea kubusia i jego widzimisię. 

A co do gry to jakaś porażka , tak samo gram w squad jest ok nagle wchodzę do rivals i goście z brązowymi składami grają jakby mieli niewiadomo kogo i te specjalnie robione blędy przez moich piłkarzy ja podaje na wprost a on podaje do piłkarza przeciwnika który jest obok , no nawet w rzeczywiostości yakie kiksy sie nie zdarzają.....

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 7 hours ago