Forum Discussion

Re: FC24 znika z zainstalowanych

Ja wyrzuciłem wszystkie pobrane pliki, odinstalowałem aplikację ea, po czym ponownie zainstalowałem aplikację ea, pobrałem grę do folderu o innej nazwie niż FC24( gdzieś przeczytałem taką radę, ale nie wiem dlaczego może mieć to znaczenie ????),  i jak na razie wszystko śmiga. Mam nadzieję że na dłużej niż poprzednio bo instalacja wysypywała mi się po około 2 dniach.

4 Replies

• TPIKSEL's avatar
    TPIKSEL
    2 years ago

ja pobieram przez steam ktory ma domyslne foldery, ktorych nie da sie zmienic, Przez aplikacje EA nie chce mi sie pobrac w ogole. Zrobilem zgloszenia opomoc do EA pisze tutaj i poki co zero pomocy :D

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @FranPola2010 

Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem. 

Póki co oznaczę Twój post jako rozwiązanie, nie mniej jeśli problem pojawi się ponownie - daj nam znać. 

@TPIKSEL 

Powiedz nam proszę czy grę kupiłeś bezpośrednio na Steam, czy w postaci klucza poza tą platformą?

• Przez Steama.

problem rozwiazany dzieki skopiowaniu plikow gry z domyslnego katalogu STEAM do domyslnego folderu aplikacji EA i odpalaniu jej z poziomu administatora 🙂

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 2 days ago