Forum Discussion
9 Replies
Odinstalowałem grę i przy instalacji nie posiadam języka polskiego.
- Avalayya2 years agoHero+@Matt02io To zostaje tylko kontakt ze sprzedawcą. Nie da się doinstalować języka.
Co do sprzedawcy, kontaktowałem się również z nim w tej sprawie, ale nie doszliśmy do porozumienia. W zasadzie to nie jest jego błąd. Bo tak jak pisałem wyżej, jeśli przez pół roku w grze miałem język polski, a teraz nagle mi on znika z gry, to raczej wina leży po stronie EA.
Mam podobny problem z fifa 16 tyle ze specjalnie kupilem gre w jezyku angielskim.Wczesniej niebylo z tym zadnego problemu. Zeby moc zainstalowac cllasic patcha bo na j polskim niedzialal poprawnie ten patch.Teraz mi ta mozliwosc zostala zabrana . Poniewaz wogole niemoge uruchomic gry przez te nowe zarzadzenia Ea ;/
- Avalayya2 years agoHero+
Jaki pojawia się u Ciebie błąd? Z językiem angielskim nie powinno być problemów.
@Matt02io Skoro to klucz kupiony to ciężko będzie coś wykombinować. Jak wygląda u Ciebie region konta i język?
Masz ustawione wszystko na polskę?
Co masz w Dokumenty\FC24\fcsetup w linijce CONFIG_APP_LOCALE?
Windows+R, wpisz: Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\EA SPORTS FC 24 i czy w Locale masz pl_PL? Na początku po aktualizacji gry pojawił mi się komunikat "Język gry nie już dostępny w twoim regionie". Po skorzystaniu z opcji "Napraw" komunikat zniknął, ale w grze nie miałem już dostępu do wyboru języka polskiego. Po odinstalowaniu gry również.
Region konta i język w aplikacji mam ustawiony na polski.
W dokumentach mam język ustawiony język angielski CONFIG_APP_LOCALE = en-US
W rejestrze w Locale również angielski, ale jak zmienię te ustawienia na pl_PL, to po uruchomieniu gry i tak wszystko wraca.
- Avalayya2 years agoHero+@Matt02io Po zmianach w rejestrze wybierz napraw grę. Jeśli to nie pomoże to ja już pomysłów niestety nie mam.
Zrobiłem jak mówisz. Teraz nie mogę uruchomić gry, a przy próbie uruchomienia wyświetla mi się taki komunikat. Czyli ten sam, co opisywałem wyżej.
mam to samo z angielska wersja gry fifa 16 kupiona specjalnie w tym jezyku po cllasics patch 3 lata dziala bez problemu cos zmienili i * :/
About FC 24
Recent Discussions
- 3 days ago