Forum Discussion

Re: Dlaczego nie moge wejść w FC 24 na konsoli Xbox one?

Nie da się przenieść gry z konsoli na komputer. To dwie różne gry choć nazywają się tak samo, to każda z nich stworzona została pod inne urządzenie i trzeba je osobno kupić.

Pozdrawiam.

(Chciałem tylko powiedzieć że się nie da Przenieść z Konsoli na PC, Ale sam nie wiem co się stało)

4 Replies

• OSKARSWAT's avatar
    OSKARSWAT
    9 months ago

Sprawdż czy płyta nie jest zarysowana lub brudna
    Jak Jest zarysowana to albo można ją naprawić lub się nie da (Czasem błąd jest z czytnikiem płyt w konsoli takiego typu jak laser[Czytnik])
    Jak jest płyta brudna to można tradycijnym sposobem ją umyć N.P. Chucha na Tył płyty i lekko wyciera się ją w czystą Koszulkę ale pilnuj aby ją nie zarysować

P.s.
    Napisz jaki to jest błąd który ci wyskakuje jak nie wyskakuje i Twierdzi że nie istnieje taka Płyta To napisz

• @OSKARSWAT żaden błąd nie wyskakuje. Płyta nie jest porysowana ani brudna i jak wyjmuję płytę z xboxa to nagle znika ikona gry i nie można w nią wejść
  • OSKARSWAT's avatar
    OSKARSWAT
    9 months ago

Prawdopodobnie może być problem z Laserem w konsoli sprawdż inne gry z płytami jak tylko gra do eafc24 nie działa napisz mi a ja Spróbuje poszukać Rozwiązania, jak nie czyta płyty to Przekieruj się do Osoby która ci naprawi konsole i chyba będzie kosztować chyba 200 zł za naprawe

Mój kuzyn miał dziś podobny problem i chyba badzo podobny jak u ciebie z czytnikiem (czyli takim laserem)

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,653 PostsLatest Activity: 2 days ago