Forum Discussion

Re: Gra nie uruchamia się, po ekranie ładowania EA AntiCheat wraca do EA Play.

OK, znalazłem sposób na uruchomienie gry. Próbowałem chyba wszystkiego, co znalazłem w internecie polskim i zagranicznym, 80% sposobów opisałem w pierwszym poście, pozostałych nie pamiętałem przy opisywaniu.

Gra uruchamia się na nowym koncie administratora w Windowsie, bez żadnych kombinacji. Wystarczy po prostu ją uruchomić przez EA Play...

Wróciłem do swojego konta, ale gra nadal nie działa. 

Jak mogę sprawdzić, co na moim koncie blokuje jej uruchamianie się? Wolałbym jednak nie przelogowywać się na dodatkowe, zbędne konto w systemie, żeby zagrać.

3 Replies

• Przepuściłem oba.

DISM zakończył się "sukcesem".

SFC zakończył się komunikatem, że znalazł problemy i je naprawił, ale niestety nic się nie zmieniło i gra nadal się nie uruchamia. 

Btw. instalacja Win11 jest z 15.08.2024, więc ma zaledwie lekko ponad miesiąc czasu, nie mam tutaj nie wiadomo ile dodatkowych rzeczy poinstalowanych, więc jestem lekko zaskoczony, że coś mogło wykrzaczyć prawidłowe działanie EA Play.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,606 PostsLatest Activity: 2 hours ago