Forum Discussion

Re: ea fc 25 stuttery i lagi

U mnie problem jest ten sam i nie zniknął od 3 tyg. Odkąd skończył sie SBC z Raphinią

1 Zainstalowałem światłowód. 

2. Obniżyłem wymagania

3. Zaktualizowałem sterowniki 

4 Przeinstalowałem z dysku D na C i na odwrót gdy zobaczyłem, że nic sie nie zmienia

5 Usunąłem całkowicie potem ponownie wgrałem. 

PROBLEM DALEJ JEST TAKI SAM. BYWAJĄ MOMENTY W KTÓRYCH ZACINA MI DOTEGO STOPNIA, ŻE ZAWODNICY NIE RUSZAJĄ SIE PRZEZ 3 SEK JAK JUZ JEST 1:0 DLA PRZECIWNIKA. PROBLEM NIE ZNIKA ! ZERO PRZYJEMNOSCI Z GRY. 

GDYBYM WIEDZIAŁ NIE KUPOWAŁBYM TEJ FIFY. JEST TRAGICZNA.

11 Replies

• KDM_P4F's avatar
    KDM_P4F
    8 months ago

I jak udało się coś ogarnąć na te lagi bo od kilku tygodni się z nimi męczę gdzie na początku gra działała mi doskonale jednak po jednej z aktualizacji nawet nie chce mi się już jej odpalać 

• mmateKK's avatar
    mmateKK
    Rising Rookie
    8 months ago
    @KDM_P4F Zmiana plików antycheata na te sprzed aktualizacji dała mi osobiście 1 dzien frajdy z grania a teraz powrót do lagów i shutteringu. Jedyny problem gdzie EA support od 3 tygodni nie odpowiada sensownie, wnioski się same nasuwają
  • @mmateKK dobra dzięki wielkie bo zastanawiałem się czy może już tego nie naprawili bo mieli wystarczająco dużo czasu, pozostaje chyba tylko wyrzucić tą grę do kosza na śmieci i zająć się grami w których twórcy szanują swoich graczy 🫤 szkoda że tak się kończy moja przygoda z grami od tej "firmy"....
  • Oni od dłuższego czasu robią totalną kaszanę patrz Battlefield,Ea FC, najnowszy Dragon Age.. Mam kompa za 15 tysięcy a gra z takimi wymaganiami jak FC 25 chodzi mi jakbym grał w grę mobilną na telefonie z ekranem do 30 FPS mam swiatłowód  stałe 8-10 ms w FC  1 GB/s internet z wysyłaniem 300 mb który ma 0 % packet lossów gdzie inne topowe produkcje chodzą mi w 240 fps na Ultra . Ja rozumiem coś popsuć w czasie aktualizowania gry ale to trwa od 2-3 tygodni . Wcześniej gra i tak zaskoczyła mnie mega słabą optymalizacją choćby wszechobecne lagowanie menu i częste wyrzucanie z gry podczas robienia np SBC. Już tą wersje miałem odpuścić ale gram w tą grę od wersji 2000 więc jakiś tam sentyment jest niemniej jednak na szczęście zaczynają pojawiać się alternatywy dla tej produkcji więc pozostaje czekać 🙂

• Machu22_PL's avatar
    Machu22_PL
    7 months ago

nie dość że opóźnienia,lagi to na dodatek nawet zawodnicy z tempem 95 biegają jakby mieli max 80,przechwyty nie istnieja jak już coś sie uda przeciąć to piłka odskakuje na 10m i do przeciwnika,obrońcy z topki mijają się z piłkami.Niestety Ea fc 25 na PC jest niegrywalne od 3 tyg. Ja już to odinstalowałem bo ten gameplay to jest śmiech na sali

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Seasoned Traveler
    7 months ago

gram na konsoli xbox i przy pingu 5ms jest slowmotion. Z kolei u przeciwnika wszystko śmiga. Czy to może być kwestia kupna fifa point aby dostać lepszy serwer?? Ostatnio miałem niby przeciwnika z Polski, ale po nazwie klubu i użytkownika sugerowałoby niemcy. U mnie slowmotion, a przeciwnik obracał się zawodnikami jakby grał przeciwko kartom 45ovl....  

• dokladnie .. wczesniej tego nie bylo to aktualizacja zepsuła ??

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,606 PostsLatest Activity: 7 hours ago