Forum Discussion

EA_Odix's avatar
EA_Odix
Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
8 years ago

Re: ME 2 Sieć Cerberusa wymaga połączenia internetowego - błąd

@TyranidRavener 

Jeśli faktycznie korzystasz z antywirusa Avast to radzę Ci go celem testowym całkowicie odinstalować, gdyż mamy na co dzień wiele zgłoszeń gdzie winowajcą jest właśnie ten antywirus. W przypadku CZYSTEGO ROZRUCHU, kieruj się instrukcją ze strony Microsoft gdzie wyjaśnia co on powoduje i kiedy jest zalecany właśnie. 

Wersja Steam również pozwala na ściągniecie dodatku "Sieć Cerberus" według instrukcji na naszej stronie pomocy.  Na owej stronie możesz również ściągnąć i aktywować dodatki logując się Twoim kontem EA. Powodzenia!

2 Replies

• Odinstalowanie avasta to raczej ostateczność, aktywowanie Cerberus network nic nie zrobiło nie można w żaden sposób go pobrać, prawdopodobnie miało jedynie dodać dlc np. Zaeed price of revenge, które zdobyłem wcześniej poprzez wpisanie kodów, które podał steam. Wygląda na to, że nic więcej nie mogę poradzić, i tak dziękuje za pomoc i poświęcenie czasu (jak już wspominałem wszystkie dlc z pakietu cerberus network majá się dobrze, po prostu nie mogę zalogować się tam za pomocą konta bioware do sieci Cerberusa i potwierdzić kasumi i lair of the shadow broker).

• Problemu nie ma od pewnego czasu, po zainstalowaniu me2 na starszym komputerze z microsoft security esentials, a nie avastem. Dopiero teraz, kiedy zgłaszam inny problem, przypomniało mi się (i przepraszam, że tak późno) zaakceptuję rozwiązanie. 🙂

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.482 PostsLatest Activity: 23 days ago