Forum Discussion
6 Replies
Tak próbowałem z klawiszem funkcyjnym , ze shiftem , z altem , z ctrl w sumie każdą możliwą kombinacje z każdym możliwym przyciskiem jaki jest na klawiaturze , podłączyłem klawiaturę bezprzewodową pod laptopa i wtedy Pgup i Pgdn działały . Na answeres znalazłem , że można coś tam porobić przy nvidi i radeonie też próbowałem i nie podziało .
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @1286894
Dzięki za odpowiedź 🙂
W niektórych przypadkach problem może być spowodowany inną aplikacją zainstalowaną na Twoim komputerze, uruchom komputer w trybie czystego rozruchu i sprawdź czy problem pojawia się nadal.
Z tego co widzę to niedawno zostało wydanych kilka aktualizacji do oprogramowania twojego laptopa - tutaj. Znalazłem również ten artykuł, gdzie podane są rozwiązania problemów z klawiaturą - tutaj. Upewnij się, że zarówno oprogramowanie Twojego laptopa jak i system operacyjny Windows zaktualizowane są do najnowszej wersji.
Spróbowałem wszystkiego co mi podesłałeś i nic , dalej nie działają te klawisze . Masz jakieś jeszcze pomysły ?
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc czy się po prostu nie da ?
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @1286894
Dla pewności zapytam jeszcze, czy próbowałeś korzystać z przycisków Pg Up/Down, które znajdują się na klawiaturze numerycznej? Spróbuj również zmienić w preferencjach języka klawiaturę na US:
Ostatecznie możesz skorzystać z programów do mapowania przycisków, nie mniej nie mam pewności w jaki sposób wpłynie to na działanie gry.
Tak próbowałem na numerycznej i ze zmiana preferencji i nic to nie dało przy mapowaniu się powaliła gra więc z tego zrezygnowałem szkoda , że nigdzie tyle problemu z mechaniką która powinna działać bez problemu .
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 24 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago
Need for Speed Payback
Solved2 months ago