Forum Discussion

EA_Odix's avatar
EA_Odix
Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
9 years ago

Re: Nie działająca klawiatura

@Lewy9990 Witaj na naszym forum! 

Spragniony prędkości a spacja jak znak STOP cię wstrzymuje?

Jako dumny właściciel laptopa Lenovo wiem, że w przypadku gier trzeba czasami ustawić Tryb wysokiej Wydajności dla karty NVIDIA bądź AMD aby gra uruchamiała się z prawidłową dedykowaną kartą a nie zintegrowaną np. Intel

Poniżej zamieszczam oficjalne poradniki ze strony wsparcia NVIDIA/AMD jak prawidłowo ustawić takie tryby:

Daj znać jak poszło a jeśli nadal będzie problem prześlij nam raport DXDIAG to zobaczymy co Twój laptop ma "pod maską" 😉

4 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

DZIAŁA!!! :D a ja się tyle czasu męczyłem z jakimiś aktualizacjami... Dzięki serdeczne 😉

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

@Lewy9990 Super, że pomogło!  A teraz gaz do dechy i szerokiej drogi! 🖥️ 🕹️ 

Pozdrawiam i polecam się na przyszłość! 🤓

• hej

kupiłem dziś need for speeda 2016 i niestety ale nie mogę zmienić ustawień sterowania w grze z pada na klawiaturę. Nie dział mi możliwość zmiany po przez pgup i pgdn z kontrolera na klawiaturę i nie mam nic podłączone do USB. Proszę o pomoc jak to zrobić?

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,509 PostsLatest Activity: 29 days ago