Forum Discussion

EA_Ataashi's avatar
EA_Ataashi
Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
8 years ago

Re: Żądanie zwrotu kosztów gry w wyniku wprowadzenia w błąd.

Witaj @98071612437

Niezmiernie m przykro, że gra w Need for Speed nie jest dla Ciebie przyjemnym doświadczeniem ☹️ Gra została wydana na PC w 2016 roku, a jej minimalne wymagania możesz znaleźć w tym artykule - na szczęście komputer za 10 tysięcy złoty nie jest konieczny do poprawnego działania gry. Pomimo tego, że nie oczekujesz od nas "żadnych dennych porad", pozwolę sobie zignorować Twoją prośbę i przynajmniej udzielić Ci informacji na temat naszych warunków gwarancji.

Na początku musisz pamiętać, że możemy zwrócić pieniądze jedynie za gry zakupione bezpośrednio na platformie Origin- jeśli zakup został dokonany u innego dystrybutora, to on jest instytucją, która może zwrócić Twoje pieniądze. 

Więcej informacji na temat zwrotów na platformie Origin znajdziesz na poniższych stronach:

https://help.ea.com/pl-pl/help/origin/origin/what-s-the-great-games-guarantee/

https://help.ea.com/pl-pl/help/account/origin-eu-returns-and-cancellations/

W przypadku zakupu gry u jednego z naszych dystrybutorów, warunki zwrotu zależą od sprzedawcy, dlatego w takim wypadku prosiłabym o bezpośredni kontakt z nim.

Gdybyś jednak zmienił zdanie i pozwolił nam na lepszą ocenę sytuacji, polecam wykonanie raportów DXDiag oraz MSInfo i wysłanie ich do naszych doradców poprzez założenie sprawy na stronie EA Help. 

Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie Twojego problemu.

Pozdrawiam.

1 Reply

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Nie wiem co diagnostyka i raporty z dxdiag etc. pomogą na znikające tekstury, sam zakupiłem grę na Origin ale na szczęście za około 30 zł a i tych pieniędzy ta gra nie jest warta. EA zaliczyło strzał w kolano, bo zarówno ja jak i zapewne inni pechowcy, którzy tą grę kupili nabraliśmy sporego dystansu do EA.  Żeby wydawać płatne dodatki do gier i na nas zarabiać to jesteście pierwsi.... Wydać takie barachło.... wstyd. Dziś ponownie po prawie roku zainstalowałem NFS, zobaczę czy coś się poprawiło, ale nawet jeśli tak... to niesmak pozostanie już na zawsze. 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,509 PostsLatest Activity: 25 days ago