Forum Discussion
3 Replies
Jak na razie testuję jedno z rozwiązań. Dzisiaj grałem z 2/3h i nic się nie pokazało.
Dam znać jakie są rezultaty i jak będę w 10000% pewny czy ten błąd już się nie pojawia 😉
Udało mi się rozwiązać problem, chyba... :D
Już wyjaśniam.
Jeżdżę Mustangiem tym pierwszym, który można wybrać na początku fabuły. Przed dodaniem jakiej kolwiek modyfikacji wyglądu wszystko działało bez pudła. W momencie gdy stuningowałem go dość mocno wizualnie, tj. dodałem bardzo dużo warstw naklejek szczególnie na masce i zrobiłem na niej stickerbomb. Od tamtego momentu gra zaczęła się wieszać i wyrzucać błąd ce-34878-0.
Coś mnie tknęło i usunąłem wszystkie dekale i malowania, od tamtej pory tz 5/6h gry nic się nie dzieje, wszystko stabilnie śmiga. Uważam, że to mogło być przyczyną pojawiającego się błędu.
W moim przypadku pomogło i działa gites :D
Dodaję mój projekt aby pokazać jak to wygląda.
Obserwuje ten problem na XB1 od wczoraj, gra sie zwiesza na 2-3s a potem wywala do dashboarda konsoli.
Do tej pory gralem (od premiery) bezproblemowo, ALE - mialem tylko 2 caly czas te same auta, Mustanga z pierwszej czwórki i Civica typeR. Oba mocno customizowane, z naklejkami karoseria itp. Nie bylo crashy w zadnym wyscigu. Dobilem do poziomu ok. 220 i skonczyly mi sie opcje upgrade'u Hondy, wiec - wczoraj dokupilem Porsche Caymana, od razu tez mocno zmodyfikowalem, no i zaczely sie problemy. Praktycznie kazdy wyscig w rejonie centrum, i dzienny i nocny (np. Bariera, Prestiż, Tornado) owocuje zwiechą, czesto nawet chwile po starcie.
Co ciekawe, nie zaobserwowalem tego w wyscigach na 'obrzeżach miasta'. Za to, te same wyscigi ktore wczesniej bez problemu przejeżdżałem Hondą też zaczeły się wieszać 'przy użyciu' tego auta, choć nic w nim nie zmieniałem.
Na forach znalazlem, że to moze byc efekt zbyt duzej ilosci modów nadwozia (nie części). Zrobilem zgodnie z proponowanym tam fixem - usunalem te mody z Caymana, restartowalem, i co ciekawe, niektore wyscigi ktore wczesniej crashowaly, przejechalem bez problemu. Ale nie wszystkie, temat wraca od czasu do czasu i juz niezaleznie od auta. Sprzedalem nawet tego Caymana i wrocilem do Hondy+Mustanga, crashe są rzadziej ale i tak sie pojawiają także nie jest to jakieś trwałe rozwiazanie.
Oczywiscie probowalem tez power cycle konsoli ale nic to nie zmienia.
Wyglada mi to na kwestie jakiegos 'przeciazenia' po osiagnieciu pewnego poziomu skomplikowania gry / aut / wyscigow, raczej kombinacji wszystkich czynników niż jednego konkretnego. Chyba pozostaje czekać na patch, albo unikać centrum Palm City 🙂
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 20 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago
Need for Speed Payback
Solved2 months ago