Forum Discussion

8 Replies

• zuzinika123's avatar
    zuzinika123
    7 years ago

Tak wiem ale mi chodzi o KLUCZ PRODUKTU do WERSJI PRÓBNEJ The Sims 4. A nie do całej gry. Byłabym wam wdzięczna.

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witaj @zuzinika123 

Jak wspomniał @SylwesterSpalony , aby mieć dostęp do wersji demo The Sims 4, musisz się zalogować na swoje konto Origin i dodać The Sims 4 wersja próbna do biblioteki gier, a następnie pobrać. Klucz produktu zostaje automatycznie dodany do Twojego konta, innej opcji nie ma.

Pozdrawiam.

• Tak wiem ale ja już wykorzystałam tą wersje próbną i chciałam bym żebyście podali mi klucz dostępu do tej wersji jeszcze raz. Czy byłaby możliwa taka możliwość???
  • EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    7 years ago

Witaj @zuzinika123 

Na jedno konto Origin/ urządzenie, przypada tylko jedna możliwość skorzystania z wersji trial gry. Jeżeli posiadasz inne konto możesz pobrać na nie demo ale nie trial. Na forum nie mamy opcji dodawania kodów. 

Pozdrawiam.

• tak ale ja już zrobiłam drugie konto i mi wyskakuje że muszę podać klucz dostępu czy coś takiego!
  • EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    7 years ago

Witaj @zuzinika123 

Chyba wiem gdzie jest problem, jak widzisz w Origin istnieje wersja Trial i Stwórz Sima DEMO.  Trial czyli 10h,  może być pobrany tylko raz, nie będziesz go mogła pobrać ponownie (nawet na nowym koncie). Możesz pobrać tylko Demo Stwórz Sima. Jeżeli Tobie chodzi o możliwość zagrania kolejny raz w Trial, to takiej nie ma. Przykro mi.

Pozdrawiam. 

• Aha to troche słabo bo nie mam zbytnio pieniedzy żeby kupićpełną wersje The Sims 4. a wersje Demo Stwórz sima mam pobraną i jak ją właczam to pojawiają mi sie taki paski nie nie umiem grać w to wiec już chyba nie zagram w the sims 4.
  • EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    7 years ago

Hej,

Przykro mi to słyszeć, wierze jednak, że jak tak lubisz grę The Sims 4 to któregoś dnia uda Ci się w nią jeszcze zagrać. 

Pozdrawiam.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 27 days ago