Forum Discussion
8 Replies
Tak wiem ale mi chodzi o KLUCZ PRODUKTU do WERSJI PRÓBNEJ The Sims 4. A nie do całej gry. Byłabym wam wdzięczna.
- EA_Coral7 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @zuzinika123
Jak wspomniał @SylwesterSpalony , aby mieć dostęp do wersji demo The Sims 4, musisz się zalogować na swoje konto Origin i dodać The Sims 4 wersja próbna do biblioteki gier, a następnie pobrać. Klucz produktu zostaje automatycznie dodany do Twojego konta, innej opcji nie ma.
Pozdrawiam.
- Tak wiem ale ja już wykorzystałam tą wersje próbną i chciałam bym żebyście podali mi klucz dostępu do tej wersji jeszcze raz. Czy byłaby możliwa taka możliwość???
- EA_Coral7 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @zuzinika123
Na jedno konto Origin/ urządzenie, przypada tylko jedna możliwość skorzystania z wersji trial gry. Jeżeli posiadasz inne konto możesz pobrać na nie demo ale nie trial. Na forum nie mamy opcji dodawania kodów.
Pozdrawiam.
- tak ale ja już zrobiłam drugie konto i mi wyskakuje że muszę podać klucz dostępu czy coś takiego!
- EA_Coral7 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @zuzinika123
Chyba wiem gdzie jest problem, jak widzisz w Origin istnieje wersja Trial i Stwórz Sima DEMO. Trial czyli 10h, może być pobrany tylko raz, nie będziesz go mogła pobrać ponownie (nawet na nowym koncie). Możesz pobrać tylko Demo Stwórz Sima. Jeżeli Tobie chodzi o możliwość zagrania kolejny raz w Trial, to takiej nie ma. Przykro mi.
Pozdrawiam.
- Aha to troche słabo bo nie mam zbytnio pieniedzy żeby kupićpełną wersje The Sims 4. a wersje Demo Stwórz sima mam pobraną i jak ją właczam to pojawiają mi sie taki paski nie nie umiem grać w to wiec już chyba nie zagram w the sims 4.
- EA_Coral7 years ago
EA Staff (Retired)
Hej,
Przykro mi to słyszeć, wierze jednak, że jak tak lubisz grę The Sims 4 to któregoś dnia uda Ci się w nią jeszcze zagrać.
Pozdrawiam.
About Origin Mac
Recent Discussions
orgin
Solved2 months ago- 2 months ago
- 3 months ago