Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
5 years ago

Re: Błąd - "Aby uruchomić grę DisplayName field missing from registry"

@vrebiak

Spróbuj naprawic te zainstalowana juz gre na Origin,
Otworz Origin /Moja biblioteka gier prawym myszy na okladke TS4 - opcja Napraw

Jesli to nic nie da albo opcja Napraw bedzie niedostepna, a ty masz program antywirusowy z netu (Avast , AVG, Sophos , McAfee, Kasperski albo jakikolwiek inny) wylacz go albo odinstaluj. Na dzis kazdy z tych programow potrafii zablokować losowo pliki gry. Nawet ten uruchamiajacy grę no i wtedy dostajesz taki głupi komunikat. bo komputer nie moze sie do gry dostać.  Windows Defender na Win10 lub GateKeeper na Macu wystarczajaco chronia twoj komputer.
Tu jest info jak powinno sie odinstalować Avast
https://support.avast.com/pl-pl/article/Uninstall-Antivirus/mputer.
Jeśli masz inny program niż Avast wpisz w Google jego nazwę plus słówko Uninstall,
Jesli chcesz go testowo tylko wylaczyc wpisz w Google jego nazwe i slowko Disable . Nastepnie wyszukaj w pokazanych linkach instrukcje jak to zrobić.
Po odinstalowaniu, czy wyłączeniu antwirusa, znów napraw gre na Origin aby naprawić poblokowane pliki.

Nie jestem pracownikiem EA

1 Reply

• vr3biak's avatar
    vr3biak
    5 years ago

Nie mam jak kliknąć na okładkę gry, ponieważ nie wyświetla się w mojej bibliotece gier...

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 3 days ago