Forum Discussion
4 Replies
- kreatora5 years agoHero (Retired)@piorunoll
Tam jest edit do mojego postu wyzej
Upewnij się, że Origin jest zamknięty.
Przejdź do folderu „Binaries” w folderze „> dysk <: \ Program Files (x86) \ Origin Games \ twoja gra' i przenieś pliki „paul.dll” i „winui.dll” na pulpit.
Otwórz Origin> przejdź do biblioteki gier> kliknij prawym przyciskiem myszy na okładkę gry i wybierz napraw
Stestuj czy to zadzialalo ale ja tą gre instalowałem z płyty i nie posiadam orgina
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@piorunoll
kiedy instalowales gre i rejestrowales ja po raz pierwszy musiales podac swoj adres mailowy - tym samym zarejestrowales gre na Origin i utworzyłes tam konto
Pobierz Origin stad i zaisnstaluj a nastepnie wpisz ten adres mailowy w panel logowania i wybierz i kliknij "nie pamietam hasla" i dalej postepuj zgodni z instrukcją.
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/download
Musisz uzyc tego samego adresu mailowego jaki podałes podczas pierwszej instalacji gry Witaj @piorunoll
Licencja tej gry wygasła, aby ją odnowić musisz skontaktować się z EA instrukcja
About Origin Mac
Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 2 months ago
Recent Discussions
orgin
Solved2 months ago- 3 months ago
- 3 months ago