Forum Discussion

Re: Tryb offline bez internetu

@ZDENERWOWANY  Hej 🙂

Jak najbardziej możesz grać w gry bez internetu - Origin tryb Off-line. Warunkiem jest właśnie pierwsze uruchomienie gry po pobraniu jej z sieci.

Normalnie się logujesz do Origin bez internetu i wpuści cię - Jeżeli masz więcej gier kupionych w Origin będą wyszarzałe okładki, a tą którą masz pobraną będzie normalnie widoczna. I uruchamiasz grę.

Jeżeli gra którą posiadasz ma funkcje sieciowe - np. tryb multiplayer, albo galeria w The Sims 4 - będą w trybie Off-Line niedostępne.

2 Replies

• Wiem że się tak da ale przy dłuższej przerwie od Internetu ten sposób nie działa. Miałem tak ostatnio przez pół roku nie miałem internetu to poza grami na steamie w nic sobie pograć nie mogłem bo wszyscy blokują tryb offline po czasie (EA,UBI,EPIC)

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @ZDENERWOWANY

Masz racje. Mozesz tak grać przez pewien czas ale niestety po jakims czasie Origin chce zweryfikować twoje konto i wtedy trzeba zalogować sie ponownie. Potem znowu mozesz grać off- line więc niestety od czasu do czasu ten internet trzeba mieć.

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 2 months ago