Forum Discussion

wika1423's avatar
5 years ago

nie przychodzi wiadomość z kodem weryfikacyjnym

Witam! Mój problem polega na tym, żę przy logowaniu muszę potwierdzić swoją tożsamość i pisze, że na podany email zostanie wysłany kod weryfikacyjny, jednak nie przychodzi mi żadna wiadomość z kodem weryfikacyjnym.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @wika1423 

Podczas uruchamiania weryfikacji logowania pojawiły się kody zapasowe, jeśli masz je gdzieś zapisane możesz użyć jednego z nich 🙂

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @wika1423

Czy uzywasz programu tłumacza Googla Grammarly do poprawiania tlumaczeń na angielski i masz ten program włączony constans? Ten program ma niestety taka wadę ze potrafi przetłumaczyć w takim wypadku gdy adres mailowy ma sie wyswietlić u odbiorcy domyślnie - a tak jest w wypadku zmiany hasla, weryfikacji konta, czy dodania numeru telefonu - nazwę twojego konta na angielski o ile te słowo w twoim adresie znajduje sie w jego polsko angielskim słowniku. Nie musi być to nawet dokladnie te slowo.bo niestety Grammarly tez przetlumaczy domyslnie cos co według niego powinno wygladac inaczej i poprawi ten twój "błąd" znajdujac angielski odpowiednik.
    W ten sposób odbiorca twojego maila dostaje wiadomosc z adresu mailowego o zupelnie innej nazwie i tam automatycznie wysyła swoja wiadomość. jesli więc uzywasz tego programu w takich sytuacjach wyłączaj go.
    Nie jestem pracownikiem EA

About Origin Mac

Dyskutuj o Origin dla Mac oraz swoich ulubionych grach, a także poznaj innych graczy w społeczności Origin Mac, z którymi możesz grać.5,886 PostsLatest Activity: 7 days ago