Forum Discussion

OrionKenji's avatar
OrionKenji
Seasoned Newcomer
1 month ago

Cheater w evencie

Siemanko mam taki problem, gdy grałem sobie nowy event zimowy trafił się bardzo dobry gościu oglądałem jak gra potrafił nabić 30 killi w rundzie tego eventu i się zapytałem czy to jakieś jego drugie konto bo naprawdę było świeże i czy cheatuje powiedział, że nowe i nie cheatuje zapytałem się czy pomoże mi wbić odznakę i zgodził się ale nic mi nawet nie pomógł po prostu grał ze mną w teamie zachowywał się jakbyśmy wcześniej nie pisali o pomocy i gdy ginąłem widziałem jak jego tak zwany soft aimbot się odpalił jego celownik latał nienaturalnie za wrogiem wyszedł po tej grze a ja go zgłosiłem (btw udało mi się nabić później odznakę samemu :D) Pytanie brzmi czy teraz mi coś grozi jeżeli zgłosiłem go nawet dwa razy po tym jak to zauważyłem?

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej OrionKenji​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. Musiałem usunąc zamieszczony przez Ciebie obraz z racji zasad na forum odnośnie szkalowania. 

Przyjrzymy się Twojemu zgłoszeniu, za zgłoszenie gracza nic Ci nie grozi :). 

• OrionKenji's avatar
    OrionKenji
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Ale właśnie boję się nie tego, że dostanę bana za zgłoszenie go tylko za fakt grania z nim, o to chodzi bo boje się, że uznane zostanie to za boosting chociaż w niczym nie pomógł (wręcz przeciwnie) i zagrałem jakieś 4 rundy myśląc, że to po prostu dobry gracz...

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Dyskusja ogólna

Apex Legends Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach wokół Apex Legends na forach społeczności.Latest Activity: 10 days ago
46 Posts