Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kuba1 month ago
Community Manager
Hej Z10wbf4
Rozumiem, że to może być frustrujące.
Czy możesz doprecyzować kilka rzeczy?
- Czy problem występuje wyłącznie w rozgrywkach rankingowych, czy również w innych trybach?
- Jaki dokładnie komunikat lub kod błędu pojawia się po wyrzuceniu z meczu? Jeśli możesz, dodaj jego zrzut ekranu.
- Czy dzieje się to praktycznie w każdym meczu, czy tylko od czasu do czasu?
- Grasz przez Wi‑Fi czy przez kabel?
- Czy próbowałeś już podstawowych kroków, takich jak restart routera, sprawdzenie statusu serwerów lub przetestowanie innego połączenia?
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Z10wbf4 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy naszej społeczności do rozwiązania problemu.
- Z10wbf411 days agoNew Novice
Hi, I’m having a recurring problem: whenever I play ranked matches, I keep getting server errors, which results in penalties and point losses. It has happened several times today alone, and it always occurs during a good match where I’ve accumulated a lot of points.
- EA_Kuba10 days ago
Community Manager
Hej Z10wbf4
Rozumiem, że opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal. Czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytania z pierwszego postu?
EA_Kuba wrote:
Czy problem występuje wyłącznie w rozgrywkach rankingowych, czy również w innych trybach?
Jaki dokładnie komunikat lub kod błędu pojawia się po wyrzuceniu z meczu? Jeśli możesz, dodaj jego zrzut ekranu.
Czy dzieje się to praktycznie w każdym meczu, czy tylko od czasu do czasu?
Grasz przez Wi‑Fi czy przez kabel?
Czy próbowałeś już podstawowych kroków, takich jak restart routera, sprawdzenie statusu serwerów lub przetestowanie innego połączenia? - Z10wbf45 days agoNew Novice
Dzieje się to praktycznie na kazdym trybie rozgrywki błąd jest takiej treści gram po kablu robiłem reset rutera internet działa bez zarzutów gdy gram w rozgrywke rankedowa gdy mam dobry wynik to prawie każda gra kończy się wyrzuceniem
- EA_Kuba3 days ago
Community Manager
Hej Z10wbf4
Dzięki za odpowiedź.
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się również kiedy połączysz się z innym data center przy uruchamianiu gry.