Forum Discussion

Z10wbf4's avatar
Z10wbf4
New Novice
1 month ago

Rozgrywka rankedowa

Dlaczego jak gram rozgrywke rankedowa to praktycznie co mecz mam błąd serwera i zostaje wyrzucony i dostaje kare

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Hej Z10wbf4​ 

Dzięki za odpowiedź. 

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się również kiedy połączysz się z innym data center przy uruchamianiu gry. 

• Z10wbf4's avatar
    Z10wbf4
    New Novice
    13 days ago

Dzieje się to praktycznie na kazdym trybie rozgrywki błąd jest takiej treści gram po kablu robiłem reset rutera internet działa bez zarzutów gdy gram w rozgrywke rankedowa gdy mam dobry wynik to prawie każda gra kończy się wyrzuceniem

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    18 days ago

Hej Z10wbf4​ 

Rozumiem, że opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal. Czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytania z pierwszego postu? 

EA_Kuba wrote:

Czy problem występuje wyłącznie w rozgrywkach rankingowych, czy również w innych trybach?
    Jaki dokładnie komunikat lub kod błędu pojawia się po wyrzuceniu z meczu? Jeśli możesz, dodaj jego zrzut ekranu.
    Czy dzieje się to praktycznie w każdym meczu, czy tylko od czasu do czasu?
    Grasz przez Wi‑Fi czy przez kabel?
    Czy próbowałeś już podstawowych kroków, takich jak restart routera, sprawdzenie statusu serwerów lub przetestowanie innego połączenia?

• Hi, I’m having a recurring problem: whenever I play ranked matches, I keep getting server errors, which results in penalties and point losses. It has happened several times today alone, and it always occurs during a good match where I’ve accumulated a lot of points.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Z10wbf4​ Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy naszej społeczności do rozwiązania problemu.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Hej Z10wbf4​ 

Rozumiem, że to może być frustrujące.

Czy możesz doprecyzować kilka rzeczy?

• Czy problem występuje wyłącznie w rozgrywkach rankingowych, czy również w innych trybach?
    • Jaki dokładnie komunikat lub kod błędu pojawia się po wyrzuceniu z meczu? Jeśli możesz, dodaj jego zrzut ekranu.
    • Czy dzieje się to praktycznie w każdym meczu, czy tylko od czasu do czasu?
    • Grasz przez Wi‑Fi czy przez kabel?
    • Czy próbowałeś już podstawowych kroków, takich jak restart routera, sprawdzenie statusu serwerów lub przetestowanie innego połączenia?

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Dyskusja ogólna

Apex Legends Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach wokół Apex Legends na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
71 Posts