Forum Discussion

osiolek_486's avatar
7 years ago

Apex Błąd wywalaz gry

Dlaczego, gdy czasami gram, gram to nagle ścina mi grę i pokazuje komunikat (jakiś) plik przestał działać zamknij program.
Dziś tak miałem byłem solo i tu nagle ścieło mi gdy zostały 3-4 drużyny!

Żadnego zdjęcia ani filmu niestety nie mam bo to czasami się dzieje

17 Replies

• Na każdym forum EA polskim, angielskim, niemieckim z tego co czytałem wszyscy moderatorzy piszą, że problem jest znany i EA pracuje nad jego naprawą. 

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@osiolek_486  @fixapexrespwn 

Panowie tak to prawda studio pracuje nad rozwiązaniem problemu, więcej niestety na tą chwile nie mogę powiedzieć, ponieważ nie ma jeszcze nowych informacji od studia.

• Z informacji "Jakiś plik przestał działać" dostajemy 0 info o tym czym jest błąd ani co go powoduje, w internecie na reddicie jest lista rozwiązań (tymczasowych/możliwych) więc jeśli byłbyś tak uprzejmy dodać screenshot błędu i w jakim momencie wystepuje byłbym wdzięczny

• osiolek_486's avatar
    osiolek_486
    7 years ago

Prosze bardzo bo akurat mnie wyj.. nie no wywaliło z giery

• Mówiłem Ci, że jest to Bad module. I nic z tym nie zrobisz, żaden fix nie działa. Ale tak to jest jak się wypuszcza grę bez testowania jej uprzednio. Mnie też wywaliło właśnie z gry, gdzie już nawet rozdzielczość zmieniłem na 1600x900 z 1920x1080. 

• Wolfenhauser's avatar
    Wolfenhauser
    7 years ago

Gra była uprzednio testowana przez pewne grono m.in. streamera Shroud. Każdy crash jest tzw. user specific, aby mogli naprawić całą grę muszą przeprowadzić setki tysięcy konfiguracji aby dowiedzieć się za co się zabrać, mi pomogły fixy z reddita i zmniejszenie rozdzielczości do 1366x768

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 3 days ago