Forum Discussion
@rysek123 Witaj!
Studio bada podobne zgłoszenia od innych graczy. Na tą chwilę wstępne ustalenia wskazują problem z kontem, dlatego jeśli połączyłeś konto Steam w ustawieniach gry, spróbuj utworzyć nowe konto EA i z jego poziomu uruchomić grę bez łączenia z platformą Valve:
- 7 years ago
Witam mam ten sam problem co ty i niestety zrobienie innego konta EA nie pomogło może masz jakies inne rozwiązanie tego problemu?
- 7 years agoMam wrażenie że jak włączyłem Steam to pomogło.
- 7 years ago
Wczoraj i dziś grałem w apex normalnie zrobiłem sb przerwę włączam grę i to samo ekran ładowania ciągle i nic się nie dzieje a konta nie łączyłem ze steamem.
PS. Poprostu serwer wyłączony jest do 7:00 est
- 7 years ago
Witam, mam ten sam problem, zalogowałem się na inne konto Origin, działa, na moim niestety nie.
- 7 years agoMusisz utworzyć konto, a nie się przelogować myślę że pomogłem :]
- 7 years ago
Czyli żeby zagrac w gre musze zrobic nowe konto? XDDD i o tym z ktorego caly czas korzystam zapomniec? :v
- 7 years agospoko, na drugim koncie EA dziala gierka ... bo nie polaczylam z steam.. ale kurde, tak szkoda mi tego pierwszego konta
- 7 years ago
1 W zakładce biblioteka z grami
2 kliknij Apex league
3 kliknij w ustawienia
4 kliknij napraw gre
- 7 years ago
Mam to samo po połączeniu ze steam cały czas się łączy. Nie chce nowego konta, więc lepiej naprawcie problem.
- 7 years ago
Mi o dziwo pomogło uruchomienie w oknie. Nie mam pojęcia dlaczego, ale raz działa a raz nie. Loteria. Ale póki co jak się uruchamia w oknie to działa 😂
- 7 years ago
Mam ten sam problem. Gra się ładuje w nieskonczoność. Nie łączyłem konta ze streamem.
- 7 years ago
Gra raz działa raz nie to jakaś totalna porażka
Zamiast to naprawić to EA zbiera kasę tylko ze skinów dramat ..Origin doznało pewnie niesamowitych obciążeń bo wydali w końcu jakąś konkretną gre, niestety nie wyrabia ona na ich platformie
ludzie w sims'y grali to było ok 😉
totalny dramat, gra ledwo co wyszła i już takie problemy
Zostawiam ją, może za 6 msc. będzie ona "grywalna" 😉
- 7 years agoJa nie łączyłem konta z platformą valve i też nie śmiga
- 7 years ago
To nie jest wina konta bo jesli siedzimy w 5 osob na kanale i nagle 3 osoby maja to samo po zakonczeniu meczu a po 20min znowu w tym samym momencie wszyscy przestaja miec ten problem to cos tutaj jest nie tak.
- 7 years ago
Czasem u mnie rowniez pojawia sie ten problem,w moim wypadku pomaga wylaczenie Apex'a i ponowne uruchomienie,jezeli to nie pomoze polecam wejsc w menadzer zadan>procesy i zamknac wszystkie procesy dotyczace Origin,powinniscie spotkac tam przynajmniej jeden proces Origin.exe ewentualnie jeszcze OriginWebHelper,jezeli bedziecie miec jeszcze jakis proces powiazany z Origin rowniez go zamknijcie i uruchomcie gre od poczatku,powinno sie wam wyswietlic pierw okno logowania do platformy.
- 7 years ago
Fajnie by było jakbym w ogóle mógł się zalogować. Wtedy z przyjemnością odłączyłbym konto steam od konta origin
- 7 years ago
Nie rób nowych kont to wina serwerów naprawiają to 🙂
- 7 years ago
Ehh te darmowe serwery...
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 9 days ago
- 27 days ago
- 27 days ago