Forum Discussion
75 Replies
Mam to samo po połączeniu ze steam cały czas się łączy. Nie chce nowego konta, więc lepiej naprawcie problem.
Czy rozwiązaniem EA jest w tym przypadku założenie nowego konta? Czy to jest jakiś żart?
- Na chwilę obecna podobno tak, ale maja to naprawić ten błąd. Ja niestety na nowym koncie gram xd
Mi o dziwo pomogło uruchomienie w oknie. Nie mam pojęcia dlaczego, ale raz działa a raz nie. Loteria. Ale póki co jak się uruchamia w oknie to działa 😂
Mam ten sam problem. Gra się ładuje w nieskonczoność. Nie łączyłem konta ze streamem.
Gra raz działa raz nie to jakaś totalna porażka
Zamiast to naprawić to EA zbiera kasę tylko ze skinów dramat ..Origin doznało pewnie niesamowitych obciążeń bo wydali w końcu jakąś konkretną gre, niestety nie wyrabia ona na ich platformie
ludzie w sims'y grali to było ok 😉
totalny dramat, gra ledwo co wyszła i już takie problemy
Zostawiam ją, może za 6 msc. będzie ona "grywalna" 😉Ja nie mam polaczone ze steam a i tak nie moze sie zaladowac ...
- Ja nie łączyłem konta z platformą valve i też nie śmiga
To nie jest wina konta bo jesli siedzimy w 5 osob na kanale i nagle 3 osoby maja to samo po zakonczeniu meczu a po 20min znowu w tym samym momencie wszyscy przestaja miec ten problem to cos tutaj jest nie tak.
Czasem u mnie rowniez pojawia sie ten problem,w moim wypadku pomaga wylaczenie Apex'a i ponowne uruchomienie,jezeli to nie pomoze polecam wejsc w menadzer zadan>procesy i zamknac wszystkie procesy dotyczace Origin,powinniscie spotkac tam przynajmniej jeden proces Origin.exe ewentualnie jeszcze OriginWebHelper,jezeli bedziecie miec jeszcze jakis proces powiazany z Origin rowniez go zamknijcie i uruchomcie gre od poczatku,powinno sie wam wyswietlic pierw okno logowania do platformy.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 7 hours ago
Blad aplikacji
Solved10 days ago