Forum Discussion
75 Replies
Czesc,zajrzyj TUTAJ przeczytaj moja wypowiedz i innych forumowiczow,moze uda Ci sie rozwiazac ten problem.
mi pomogło nadanie pełnych uprawnień użytkownikowi
- jak to ?
po aktualizacji i rozpoczęciu gry dodatkowo mysz obiera 1 pkt. i nie jest możliwy żaden ruch kamerą
Jestem coraz bardziej zachwycony tą nową grą, ciekawe ile jeszcze kryje w sobie niespodzianek 🙂https://www.youtube.com/watch?v=l76OQKDt6pc zrób tak jak on tylko ogladaaj od 2:15
I jak udało się to komuś zrobić ?
Podłączam się pod pytanie.
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
Informacja
Studio nadal bada sprawę po ich stronie. Problem dotyczy w większości osób, które połączyły grę Apex z kontem Steam, stąd oprócz wspomnianego utworzenia nowego konta Origin, możecie jeszcze spróbować poniższego:
1. Użycie funkcji ipconfig /flushdns (instrukcje poniżej według systemu Windows)
SpoilerWindows 10
- Przytrzymaj naciśnięty klawisz Windows i naciśnij klawisz X.
- Kliknij pozycję Wiersz polecenia (Administrator).
- Kiedy wiersz poleceń się uruchomi, wpisz ipconfig /flushdns i naciśnij klawisz Enter.
- Uruchom ponownie komputer.
Windows 8
- Przejdź na Pulpit.
- Przytrzymaj naciśnięty klawisz Windows i naciśnij klawisz R (otworzy się okno dialogowe Uruchom).
- Wpisz cmd i naciśnij Enter (otworzy się okno wiersza komend).
- Wpisz ipconfig /flushdns i naciśnij Enter.
Windows 7
- Przytrzymaj naciśnięty klawisz Windows i naciśnij klawisz R (otworzy się okno dialogowe Uruchom).
Windows Vista
2. Jeśli macie zapisany link w przeglądarce z procesu łączenia konta Apex ze Steam - początek https://accounts.respawn.com/steam_login.php...... możecie po wejściu na stronę Steam, połączyć grę ponownie z pustym kontem Steam (bez znajomych!) bez potrzeby zakładania nowego konta Origin/EA (aby nie utracić progresu) i obejściu problemu ciągłego ładowania.
a wgl to bedzie naprawione?
Witam.
Mam podobny problem ładowania się w nieskończoność. Gram na konsoli PS 4 Pro i zdarza się że gra się włączy a po pewnym czasie grania nie mogę wyszukać kolejnego meczu. Uruchamiam ponownie aplikacje i wtedy już nie mogę połączyć się z grą. Mój kolega również grający na konsoli nie ma tego problemu. Reset konsoli nie rozwiązuje tematu.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 19 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago