Forum Discussion
75 Replies
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@rysek123 Witaj!
Studio bada podobne zgłoszenia od innych graczy. Na tą chwilę wstępne ustalenia wskazują problem z kontem, dlatego jeśli połączyłeś konto Steam w ustawieniach gry, spróbuj utworzyć nowe konto EA i z jego poziomu uruchomić grę bez łączenia z platformą Valve:
Witam mam ten sam problem co ty i niestety zrobienie innego konta EA nie pomogło może masz jakies inne rozwiązanie tego problemu?
- Mam wrażenie że jak włączyłem Steam to pomogło.
Wczoraj i dziś grałem w apex normalnie zrobiłem sb przerwę włączam grę i to samo ekran ładowania ciągle i nic się nie dzieje a konta nie łączyłem ze steamem.
PS. Poprostu serwer wyłączony jest do 7:00 est
Witam, mam ten sam problem, zalogowałem się na inne konto Origin, działa, na moim niestety nie.
Witam,
Mam problem z Apexem cały dzień. Po uruchomieniu cały czas wyświetlone okno ładowania po którym nic się nie dzieje.
Wcześniej gra chodziła bez zarzutu.
Podsyłam skrina w załączniku.
Witam, problem z uruchomieniem gry, gra się odpala ale ciągle jest ekran ładowania i to kółko się kręci i nie chce się władowac zostawiałem na 20 min nawet i nic dalej sie kręciło. Jakieś pomysły? RR origin, gry, spójność plików robiłem?
Czyli żeby zagrac w gre musze zrobic nowe konto? XDDD i o tym z ktorego caly czas korzystam zapomniec? :v
- spoko, na drugim koncie EA dziala gierka ... bo nie polaczylam z steam.. ale kurde, tak szkoda mi tego pierwszego konta
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
Blad aplikacji
Solved6 days ago