Forum Discussion

FilipJ5428's avatar
5 years ago

Apex Legends Przekierowywanie Portów w routerze

Witam, od początku kiedy próbuje zagrać w apexa czyli od sezonu 2, po 1 lub 2 rundzie mam bardzo dużo packet loss i do dzisiejszego czasu próbuje to naprawić, pisałem wcześniej też na forum iinnych lecz też nikt nie umiał mi pomóc, dlatego chciałem ponownie przekierować porty w routerze aczkolwiek nie wiem co wpisać w rubryce "PORT LAN" Czy wie ktoś co mam tam wpisać lub gdzie znaleźć właśnie ten port i go tam wpisać ? Pozdrawiam

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @FilipJ5428 

Listę portów w zależności od platformy na której znasz, znajdziesz w tym wątku na naszym angielskim forum. 

• Czy ta lista portów jest wciąż aktualna? Jeśli jest jakaś nowa to poproszę aktualna na PC.ostatnio mam problemy z pingiem

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @7just4fun 

Lista portów podana w podlinkowanym przeze mnie wątku pochodzi z listy portów która była dostępna kiedyś na stronie pomocy. 

Nie jest mi nic wiadomo, aby była wydana nowa lista portów dla gry Apex Legends.

Z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w tej dyskusji kilka miesięcy temu - zamykam ja. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 11 hours ago
2,464 Posts